Gebruikte machines

Ons aanbod gebruikte machines.

Sankoo adviseert u graag over de aankoop van een gebruikte machine. Profiteer nu snel van onze scherpe prijzen. Een beller is sneller!

Deze machines zijn ex verhuur en/of demo machines. Altijd goed door ons gecontroleerd en onderhouden. Het aanschaffen van een gebruikte machine doe je bij Sankoo.

Direct meer informatie ontvangen?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste machine.

WAAROM KIEZEN VOOR SANKOO

Sankoo is een dynamisch bedrijf met meer dan 26 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van compacte bouwmachines. Dit in combinatie met het productgamma maakt het ons een betrouwbare partner in de verkoop én in de verhuur, vanwege de ruime keuzes aan machines welke Sankoo u te bieden heeft.

Ons modern machinepark is volledig uitgerust. Ook zijn er extra toebehoren beschikbaar dit met én zonder meerprijs. De verzekering en een periodieke keuring (zowel een Nederlandse als een Belgische keuring) zijn ook standaard inbegrepen.

“Alles begint en eindigt met service!” Sankoo is ook ná 17.00 uur bereikbaar.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.