Glaszuiger kopen

Wanneer u veilig wilt werken met glas, dan heb je een glaszuiger van Sankoo nodig. We hebben een divers aanbod in glaszuigers welke tot wel 1.500 kg kunnen heffen.

Het hanteren en plaatsen van glas was nog nooit zo makkelijk. Verklein het risico op schade door gebruik te maken van onze glaszuiger. We hebben ook een divers aanbod glaszuigers beschikbaar in de verhuur. Onze vacuum hijsunits voor glas zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit en vacuümpomp. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gegarandeerd!

Goed advies is de basis en iedere situatie is anders. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met glaszuigers. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Wij hebben al meer dan 28 jaar ervaring en delen die kennis dan ook graag met u.

DIRECT MEER
INFORMATIE ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste glaszuiger.

RIGHETTI GLASZUIGERS

Met de glaszuigers van Righetti kunnen glazen panelen eenvoudig en veilig worden opgetild en gehanteerd. Righetti biedt een breed scala aan specifieke producten voor gebruik op de bouwplaats.

Veel modellen zijn verkrijgbaar met verlengstukken of met een modulair frame dat een verscheidenheid aan padconfiguraties biedt voor verschillende belastingafmetingen.

KAPPEL GLASZUIGERS

Kappel combineert technologie met jarenlange ervaring en bieden vacuümheffers voor bouwplaatsen en assemblages, voor in-house productie tot speciale ontwerpen volgens de wensen van de klant.

VIAVAC GLASZUIGERS

De zuigers van Viavac zijn ontworpen voor de dagelijkse bouwpraktijk wat zich vertaalt in een lange levensduur en storingsvrij gebruik. Daarnaast zijn deze glaszuigers uitstekend bestand tegen de weersinvloeden en kunt u bij regen gewoon doorwerken.

Veiligheid staat voorop en onze producten zijn dan ook, zoals de Europese norm voorschrijft, voorzien van 2 (dubbel) onafhankelijk werkende vacuümcircuits.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.