Scroll Top

Minihijskraan kopen

Sankoo biedt een ruim aanbod minihijskranen te koop aan. De markt van de compactkraan is groeiende en we zien dat deze kleine hijskranen op rupsen voor steeds meer uiteenlopende en complexe werkzaamheden worden ingezet.

Het voordeel van deze compactkranen is het lichte gewicht, de compacte afmetingen en dat ze bijzonder mobiel en krachtig zijn. Het kopen van een mini hijskraan doe je bij Sankoo – Dé Minihijskraan Specialist!

Bg Lift CM060 Minihijskraan
Bg Lift M060
Pick and Carry | 580 Kg Hijscapaciteit | 4,2 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 27.550,-
Sankoo's Keuze
Bg Lift M250 Minihijskraan
Bg Lift M250
Dé Favoriet | 2.500 Kg Hijscapaciteit | 15,90 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 75.000,-
Bg Lift M250 Li-ion Lithium Elektrische Minihijskraan
Bg Lift M250 Li-ion
Elektrisch | 2.500 Kg Hijscapaciteit | 15,90 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 86.500,-
  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst
Bg Lift M400 Minihijskraan
Bg Lift M400
Pick and Carry | 4.000 Kg Hijscapaciteit | 21,1 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 99.500,-
Bg Lift M400 Bi-Energy
Bg Lift M400 Bi-Energy
Bi-energy | 4.000 Kg Hijscapaciteit | 21.1 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 116.000,-
Bg Lift CWE315 Minihijskraan
Bg Lift CWE315
Nieuwste model | 9.715 Kg Hijscapaciteit | 29,2 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 227.200,-
Bg Lift CWE525 Minihijskraan
Bg Lift CWE525
Dé Krachtigste | 14.515 Kg Hijscapaciteit | 32,5 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 285.000,-
Bg Lift M250 met Werkbak
Bg Lift T250 Autohijskraan
Bg Lift T250
Autohijskraan | 2.500 Kg Hijscapaciteit | 15,90 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 88.050,-
Bg Lift T400 Autohijskraan
Bg Lift T400
Autohijskraan | 4.000 Kg Hijscapaciteit | 21,10 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 123.000,-
Imk35500 Minihijskraan
IMK35500
Industriële toepassingen | 500 Kg Hijscapaciteit | 10,50 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 65.000,-

hoogwerker en hijskraan in één?

Het innoverende Minihijskraan merk Bg Lift maakt dat mogelijk

Alle modellen zijn (optioneel) uit te rusten met een 2 persoons werkbak.
Waardoor je een minihijskraan en hoogwerker kunt combineren in één machine.

De compactkranen zijn ontworpen met EN280 goedkeuring.
Dit is een unieke eigenschap van deze compacte kranen.
Niet investeren in 2 machines maar in 1. Wie wil dat nou niet?

Demonstratie

Vrijblijvende Demonstratie

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie van een Bg Lift Minihijskraan?

Graag laten wij zien wat onze compactkraan nog meer te bieden heeft. Denk hierbij aan de 2 persoons werkbak, automatisch invouwen en non-marking rupsen. Daarnaast laten we graag zien waarin de minihijskranen van Bg Lift zich in onderscheiden.

Aarzel dus niet en maak gebruik van deze mogelijkheid. Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

welke compactkraant moet ik kopen?

Sankoo adviseert u graag over het kopen van de juiste minihijskraan, ook wel compactkraan genoemd. Hoewel de kleine hijskranen van Bg Lift allemaal door hetzelfde bedrijf geproduceerd worden, beschikt elke minikraan van Bg Lift over een eigen unieke kwaliteit.

Desondanks blinkt elk model Bg Lift compactkraan uit in zijn eigen gebied. Toch hebben de verschillende typen compactkranen ook zaken gemeen; hun veiligheid, compactheid en kracht. Doordat Sankoo jarenlange ervaring heeft op het gebied van minihijskranen kunnen wij u uitstekend adviseren over de beste keus minikraan voor u.

dE BG LIFT MINI HIJSKRAAN KOPEN

Sankoo is dealer/ importeur van het innoverende mini hijskranen merk Bg Lift. Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een brede range compacte hijskranen. Er is een minihijskraan van 700 kg tot en met 20.500 kg eigen gewicht beschikbaar. Daarmee biedt Bg Lift dus een kleine hijskraan met voor ieder wat wil.

De compact kranen van Bg Lift zijn voorzien van absolute kwaliteitsproducten. Bij de ontwikkeling van deze minihijskranen is er gedacht vanuit het aspect veiligheid. De visie was om een zo veilig mogelijke Compactkraan op de markt te brengen welke voor uiteenlopende werkzaamheden in te zetten is. Door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen zijn de compactkranen van Bg Lift kwalitatief hoogwaardige producten. Onze klanten/gebruikers zijn zeer te spreken over de bedrijfszekere en robuuste opbouw van de Bg Lift minihijskranen. Met aanschaf van de Bg Lift compactkraan is men verzekerd van een degelijke, complete en gebruiksvriendelijke kleine mobiele hijskraan.

Waarom kiezen voor een Bg Lift Minihijskraan

De kleine hijskranen van Bg Lift zijn zeer compact en flexibel waardoor werken in compacte ruimtes mogelijk is. Omdat Bouwprojecten steeds groter worden, en de bouwlocatie steeds krapper biedt de minihijskraan dé geschikte oplossing. Op de meeste bouwlocaties vinden veel activiteiten tegelijk plaats. Dit maakt het bouwen efficiënt maar ook complex. Dit vraagt voor een passende oplossing. De Minihijskranen van Bg Lift bieden deze oplossing.

De hijskranen van Bg Lift zijn gespecialiseerd in het hef- en hijswerk op de vierkante centimeter in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. Deze minikranen verlichten het zware werk en winnen tijd door hun snelle en flexibele inzetbaarheid. Deze hijskranen gaan van 700kg tot en met 20.500 Kg eigen gewicht. Door het gebruik van kwaliteitsproducten zijn deze minihijskranen erg betrouwbaar en veilig. Bg Lift biedt simpele antwoorden op complexe hijswerkzaamheden.

COMPACT & KRACHTIG

LIGHT IN GEWICHT

COMPACTE AFMETINGEN

ELEKTRISCHE MOTOR

COMPACT & KRACHTIG

De minikranen van Bg Lift zijn zeer compact maar ook krachtig. Deze compactkranen zijn gebouwd met een zeer laag zwaartepunt dit in combinatie met de afstempel mogelijkheden, maakt het mogelijk om in kleine ruimtes zware lasten te hijsen.

Deze mini hijskranen zijn krachtig en de Bg Lift M400 en M060 maken het mogelijk om te rijden met ballast. De CWE525 is de meest krachtige minihijskraan welke een hijscapaciteit heeft van 14.515 kg.

LIGHT IN GEWICHT

Een groot voordeel is het lage gewicht. Dit maakt het mogelijk om op plaatsen te komen waar een andere hijskraan met deze capaciteit niet kan komen. Daarnaast zijn deze kranen gemakkelijk te vervoeren. Tijdens de ontwikkeling is dit dan ook tot het minimum beperkt! Een goed voorbeeld is de Bg Lift M060 minihijskraan, welke een erg laag eigen gewicht heeft, dit maakt het namelijk mogelijk om op verdiepingsvloeren te werken.

COMPACTE AFMETINGEN

Dankzij de compacte afmetingen van deze minikranen kunnen de Bg Lift M250 en M060 gemakkelijk door een “normale loopdeur” rijden. Daardoor kunnen deze mobiele compacte hijskranen op plaatsen komen waar normaal geen hijskraan kan komen. Deze minihijskranen zijn uitgerust met rupsbanden. Waardoor er gemakkelijk over een onverhard terrein gereden kan worden waar grotere kranen of een vrachtwagenkranen niet kan komen.

ELEKTRISCHE MOTOR

Het uitgangspunt van de ontwikkeling van deze hijskranen was het werken in kleine ruimtes. Dit betekent ook dat er binnen in gebouwen gewerkt moet worden. Daarom zijn de mini hijskranen van Bg Lift ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Optioneel is elk model minikraan uit te rusten met een elektromotor. Daarnaast is de Bg Lift M250 volledig elektrisch uit te voeren met een Lithium ion accu pakket. Hiermee kan er een volledige dag emissie loos gewerkt worden.

Bg Lift Minihijskranen
Compact
Krachtig
Flexibel
Veelzijdig

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een minihijskraan?

De levertijd van een minihijskraan is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Vraag daarom direct een offerte aan! We hebben een aantal mini hijskranen op voorraad en in voorbestelling staan zodat we altijd snel kunnen leveren.

Kan ik deze Minihijskranen vervoeren met een aanhanger?

De Bg Lift M060 en Bg Lift M250 zijn te vervoeren met een aanhanger. Vanaf de Bg Lift M400 is een vrachtwagen nodig.

Waar worden Bg Lift Minihijskranen gemaakt?

Bg Lift is een innoverende fabrikant van minihijskranen uit Noord Italië.

Waarom kiezen voor een Bg Lift?

De kranen van Bg Lift zijn gespecialiseerd in het hijs- en hefwerk op de vierkante centimeter in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. Ze verlichten het zware werk en ze winnen tijd door hun snelle en flexibele inzetbaarheid.

 

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.