Minihijskraan kopen

Sankoo biedt een ruim aanbod minihijskranen te koop aan. De markt van de minihijskraan is groeiende en we zien dat deze compacte hijskranen op rupsen voor steeds meer uiteenlopende en complexe werkzaamheden worden ingezet.

Het voordeel van deze mini hijskranen is het lichte gewicht, de compacte afmetingen en dat ze bijzonder krachtig zijn. Het kopen van een minihijskraan doe je bij Sankoo – Dé Minihijskraan Specialist!

Bg Lift M060
Pick and Carry | 580 Kg Hijcapaciteit | 4,2 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 24.900,-
Sankoo's Keuze
Bg Lift M250
Dé Favoriet | 2.500 Kg Hijcapaciteit | 15,90 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 65.750,-
Bg Lift M250 Li-ion
Elektrisch | 2.500 Kg Hijcapaciteit | 15,90 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 76.550,-

Snelle levertijd

12 maanden garantie

Eigen service dienst

Bg Lift M400
Pick and Carry | 4.000 Kg Hijcapaciteit | 21,1 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 88.450,-
Bg Lift M400 Bi-Energy
Bi-energy | 4.000 Kg Hijcapaciteit | 21.1 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 116.000,-
Bg Lift CWE315
Nieuwste model | 9.715 Kg Hijcapaciteit | 29,2 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 119.500,-
Uit voorraad leverbaar
Bg Lift CWE525
Dé Krachtigste | 14.515 Kg Hijcapaciteit | 32,5 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 249.500,-
Bg Lift T250
Autohijskraan | 2.500 Kg Hijcapaciteit | 15,90 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 80.500,-
Bg Lift T400
Autohijskraan | 4.000 Kg Hijcapaciteit | 21,10 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 97.200,-
IMK35500
Industriële toepassingen | 500 Kg Hijcapaciteit | 10,50 Meter Hijshoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 82.900,-

 

hoogwerker en hijskraan in één?

Het innoverende Minihijskraan merk Bg Lift maakt dat mogelijk.

Alle modellen zijn (optioneel) uit te rusten met een 2 persoons werkbak.
Waardoor je een minihijskraan en hoogwerker kunt combineren in één machine.

De compactkranen zijn ontworpen met EN280 goedkeuring.
Dit is een unieke eigenschap van deze compacte kranen.
Niet investeren in 2 machines maar in 1. Wie wil dat nou niet?

Welke minihijskraan moet ik kopen?

Hoewel de minikranen van Bg Lift allemaal door hetzelfde bedrijf geproduceerd worden, beschikken zij elk over hun eigen kwaliteiten. Sankoo adviseert u graag over de juiste minihijskraan voor uw werkzaamheden.

Desondanks blinkt elke Bg Lift minihijskraan uit in zijn eigen gebied. Toch hebben de verschillende typen hijskranen ook zaken gemeen; hun veiligheid, compactheid en soepelheid. Doordat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van minihijskranen kunnen wij u het beste adviseren over de juiste keus.

Bg Lift M250 Minihijskraan

DE BG LIFT MINIHIJSKRAAN kopen

Sankoo is een premium importeur van het innoverende minihijskranen merk Bg Lift. Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een brede range compacte hijskranen. Er is een minihijskraan van 700 kg tot en met 20.500 kg eigen gewicht beschikbaar. Daarmee biedt Bg Lift dus voor ieder wat wils.

De minihijskranen van Bg Lift zijn voorzien van absolute kwaliteitsproducten zoals Hawe ventielblokken, Yanmar dieselmotoren en Scanreco afstandsbedieningen. Sankoo biedt deze minihijskranen ook aan in de verhuur.

Bg Lift CWE525 Mini hijskraan

Waarom kiezen voor een BG LIFT MINIHIJSKRAAN

Bg Lift is een innoverende fabrikant van minihijskranen uit Noord Italië. Deze hijskranen zijn zeer compact en flexibel waardoor werken in compacte ruimtes mogelijk is. Omdat Bouwprojecten steeds groter worden, en de bouwlocatie steeds krapper is een minihijskraan de geschikte oplossing. Op een bouwlocatie vinden tegenwoordig veel activiteiten tegelijk plaats. Dit maakt het bouwen efficiënt maar ook complex. Dit vraagt voor een passende oplossing.  De Minihijskranen van Bg Lift bieden deze oplossing.

De kranen van Bg Lift zijn gespecialiseerd in het hijs- en hefwerk op de vierkante centimeter in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. Ze verlichten het zware werk en ze winnen tijd door hun snelle en flexibele inzetbaarheid. Deze kranen gaan van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht. Door het gebruik van kwaliteitsproducten zijn deze kranen erg betrouwbaar en veilig. Bg Lift biedt simpele antwoorden op complexe hijswerkzaamheden.

COMPACT & KRACHTIG

De kranen van Bg Lift zijn zeer compact maar ook krachtig. Deze minihijskranen zijn gebouwd met een zeer laag zwaartepunt dit in combinatie met de afstempel mogelijkheden, maakt het mogelijk om in kleine ruimtes zware lasten te hijsen.

Deze mini hijskranen zijn krachtig en de Bg Lift M400 en M060 maken het mogelijk om te rijden met ballast. De CWE525 is de meest krachtige minihijskraan welke een hijscapaciteit heeft van 14.515 kg.

LIGHT IN GEWICHT

Een groot voordeel is het lage gewicht. Dit maakt het mogelijk om op plaatsen te komen waar een andere hijskraan met deze capaciteit niet kan komen. Daarnaast zijn deze kranen gemakkelijk te vervoeren. Tijdens de ontwikkeling is dit dan ook tot het minimum beperkt! De Bg Lift M060 een erg laag eigen gewicht, dit maakt het mogelijk om op verdiepingsvloeren te werken.

COMPACTE AFMETINGEN

Dankzij de compacte afmetingen kunnen de Bg Lift M250 en M060 gemakkelijk door een “normale deur” rijden. Daardoor kunnen deze compacte kranen op plaatsen komen waar normaal geen hijskraan kan komen. Deze minihijskranen zijn uitgerust met rupsbanden. Waardoor er gemakkelijk over een onverhard terrein gereden kan worden waar grotere kranen of vrachtwagenkranen niet kunnen komen.

ELEKTRISCHE MOTOR

Het uitgangspunt van de ontwikkeling van deze hijskranen was het werken in kleine ruimtes. Dit betekent ook dat er binnen in gebouwen gewerkt moet worden. Daarom zijn de mini hijskranen van Bg Lift ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Optioneel is elk model uit te rusten met een elektromotor. Daarnaast is de Bg Lift M250 volledig elektrisch uit te voeren met een Lithium ion accu pakket. Hiermee kan er een volledige dag emissie loos gewerkt worden.

Bg Lift Minihijskranen
Compact
Krachtig
Flexibel
Veelzijdig

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd van onze minihijskranen is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Vraag daarom direct een offerte aan! We hebben een aantal minihijskranen in voorbestelling staan zodat we altijd snel kunnen leveren.

Kan ik deze Minihijskranen vervoeren met een aanhanger?

De Bg Lift M060 en Bg Lift M250 zijn te vervoeren met een aanhanger. Vanaf de Bg Lift M400 is een vrachtwagen nodig.

Waar worden Bg Lift Minihijskranen gemaakt?

Bg Lift is een innoverende fabrikant van minihijskranen uit Noord Italië.

Waarom kiezen voor een Bg Lift?

De kranen van Bg Lift zijn gespecialiseerd in het hijs- en hefwerk op de vierkante centimeter in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. Ze verlichten het zware werk en ze winnen tijd door hun snelle en flexibele inzetbaarheid.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.