Scroll Top

Glasrobot verhuur

Een Glasrobot Huur je bij sankoo

Een glasrobot huren, dat doe je bij Sankoo! Glas plaatsen moet altijd secuur gebeuren, en dit doe je door gebruik te maken van een Glasrobot. Het is belangrijk dat de druk goed verdeeld wordt tijdens het plaatsen van glas, zeker wanneer je groot en zwaar glas moet plaatsen. Het gebruik van een Glasrobot is dan ook geen overbodige luxe. Met de juiste machine til je het glas moeiteloos op de gewenste hoogte. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar verkleint ook het risico op schade aanzienlijk.

Huur direct EEN
GLASrobot!

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste glasrobot.
Robby 420 Glasrobot
Robby 420
Hefvermogen: 420 Kg
Hijshoogte: 2,8 Meter
Huur vanaf:
€ 80,- p/u
Robby 420 XL
Robby 420 XL
Hefvermogen: 420 Kg
Hijshoogte: 3,3 Meter
Huur vanaf:
€ 80,- p/u
Glassworker GW 625 (1)
glassworker gw 625
Hefvermogen: 625 Kg
Hijshoogte: 3,6 Meter
Huur vanaf:
€ 80,- p/u

De glasrobots van Sankoo

De glasrobots van Sankoo zijn ontwikkeld voor het eenvoudig monteren van glas en panelen en kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden. Uitstekend geschikt als glasrobot, elektrisch te verrijden en uiterst wendbaar. De verstelbare zuignappen zijn middels de telescopische hefarm en het kantelmechanisme nauwkeurig te positioneren. De glasrobots zijn voorzien van twee gescheiden vacuümcircuits.

Waarom huur je een GLASROBOT

UITERST PRECISIE

Elk onderdeel van een Robby Glasrobot is zorgvuldig geselecteerd om maximale precisie tijdens het gebruik te garanderen. Het besturen van onze glasrobots via het proportionele gas op de stuurhendel is intuïtief en voelt gewoon meteen veilig aan. Ervaar de traploze beweging van de arm en het roterende zuigunits – dit is nauwkeurigheid tot op de millimeter.

Veilig werken met een huur glasroboT

Veiligheid op de werkvloer staat bij iedereen voorop, dit maak je mede mogelijk door een huur glasrobot. Deze glasrobots nemen het zware tilwerk uit uw handen. Deze professionele machine kan het glas bovendien op de ideale hoogte brengen en tot op de millimeter nauwkeurig in het kozijn plaatsen. Ook voor het vervoeren en installeren van extreem zware materialen zoals brandwerende deuren hebben wij pasklare oplossingen! Onze glasliften en glasrobots zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit en vacuümpomp. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gegarandeerd.

Door het compacte formaat is de huur glasrobot eenvoudig te vervoeren in bijvoorbeeld uw bedrijfsauto of op een aanhangwagen.

Met de huur van een Robby 420 heeft e de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk manoeuvreerbaar dankzij de dubbele achterwielen
  • Makkelijk te vervoeren op een aanhangwagen of in een bestelwagen
  • Terreinvaardig met krachtige voorwielaandrijving en brede banden
  • De Robby is volledig elektrisch aangedreven waardoor hij geen hydraulische olie kan lekken.
  • De gemakkelijke bediening
Robby 600 Glasrobot
Robby 600 Glasrobot
Robby 420 Glasrobot
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.