Glasrobot verhuur

Een Glasrobot huren doe je bij sankoo

Een glasrobot huren, dat doe je bij Sankoo! Glas plaatsen moet altijd secuur gebeuren, en dit doe je door gebruik te maken van een Glasrobot. Het is belangrijk dat de druk goed verdeeld wordt tijdens het plaatsen van glas, zeker wanneer je groot en zwaar glas moet plaatsen. Het gebruik van een Glasrobot is dan ook geen overbodige luxe. Met de juiste machine til je het glas moeiteloos op de gewenste hoogte. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar verkleint ook het risico op schade aanzienlijk.

DIRECT EEN
GLASrobot HUREN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste glasrobot.
Robby 420 Glasrobot
Robby 420
Hefvermogen: 420 Kg
Hijshoogte: 2,8 Meter
Beschikbaar vanaf:
€ 80,- p/u
Robby 420 XL
Robby 420 XL
Hefvermogen: 420 Kg
Hijshoogte: 3,3 Meter
Beschikbaar vanaf:
€ 80,- p/u

De glasrobots van Sankoo

De glasrobots van Sankoo zijn ontwikkeld voor het eenvoudig monteren van glas en panelen en kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden. Uitstekend geschikt als glasrobot, elektrisch te verrijden en uiterst wendbaar. De verstelbare zuignappen zijn middels de telescopische hefarm en het kantelmechanisme nauwkeurig te positioneren. De glasrobots zijn voorzien van twee gescheiden vacuümcircuits.

Waarom een GLASROBOT huren

UITERST PRECISIE

Elk onderdeel van een Robby Glasrobot is zorgvuldig geselecteerd om maximale precisie tijdens het gebruik te garanderen. Het besturen van onze glasrobots via het proportionele gas op de stuurhendel is intuïtief en voelt gewoon meteen veilig aan. Ervaar de traploze beweging van de arm en het roterende zuigunits – dit is nauwkeurigheid tot op de millimeter.

Het huren van de Robby 420 glasrobot biedt u de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk manoeuvreerbaar dankzij de dubbele achterwielen
  • Makkelijk te vervoeren op een aanhangwagen of in een bestelwagen
  • Terreinvaardig met krachtige voorwielaandrijving en brede banden
  • De Robby is volledig elektrisch aangedreven waardoor hij geen hydraulische olie kan lekken.
  • De gemakkelijke bediening
Robby 600 Glasrobot
Robby 600 Glasrobot
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.