MOBIELE LAADBRUG KOPEN

De mobiele laadbruggen van sankoo zijn speciaal ontwikkeld om het laden en lossen van goederen met bijvoorbeeld een heftruck gemakkelijk te maken. Deze laadbrug dient als oprit naar de laadruimte van een vrachtwagen.

Het grote voordeel is dat deze laadbrug gemakkelijk te verplaatsen zijn met een heftruck. Hierdoor kun je deze laadbrug gemakkelijk verplaatsen waardoor deze altijd op de juiste laad/los positie staat.

Uit Voorraad leverbaar
Mobiele Laadbrug PYR
Beschikbaar vanaf:
€ 8.250,-
Uit Voorraad leverbaar
Mobiele Laadbrug PYR TW
Beschikbaar vanaf:

Op aanvraag

Mobiele Laadbrug PYR WH
Beschikbaar vanaf:

Op aanvraag

Mobiele Laadbrug PYR King
Beschikbaar vanaf:

Op aanvraag

  • Snelle levertijd
  • 12 Maanden garantie
  • Eigen service dienst

Mobiele laadbruggen van Sankoo

U bent op zoek naar een mobiele laadramp, laadbrug of laadkaai? Dan vindt u bij Sankoo de perfecte oplossing! Deze mobiele laadbruggen zijn de ideale oplossing voor het laden en/of lossen van nul tot een verstelbare hoogte van 1000 -1600 mm.

Klantspecifieke wensen

De mobiele laadbruggen zijn ook volledig aanpasbaar op specifieke wensen vanuit de klant. Graag adviseren wij u hierover. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op. Of vraag online een offerte aan.

Saurus Mobiele laadbrug

Mobiel laad- en lossysteem

Altijd een laad- en lossysteem op de door u gewenste locatie. Het rijvlak van de laadbrug bestaat uit een anti-slip rijvlak en is 1960 mm breed. Het laatste deel van deze laadbrug is horizontaal zodat de heftruck gemakkelijk de laad en losruimte in kan rijden.

Sankoo levert laadbruggen en industriële laad- en lossystemen. De nadruk ligt op de veiligheid van arbeid en werknemers. En daar dragen deze praktische, duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten aan bij.

Saurus Mobiele laadbrug

Laadbrug met een verstelbare hoogte

Deze mobiele laadkleppen (laadbruggen) kunnen worden gebruikt voor het laden of lossen van nul tot een hoogte van 1000 – 1600 mm via vorkheftrucks en pallettrucks. Omdat de mobiele laadkleppen verplaatsbaar zijn, kan de positie ervan eenvoudig worden aangepast aan elke situatie.

De laadbruggen van Sankoo verhogen de productie omdat er nog maar 1 persoon nodig is voor het lossen van goederen. Daarnaast gebeurt het laden/lossen 3x sneller dan op de conventionele manier. Hierdoor is het investeringsbedrag snel terugverdient. Daarnaast helpt deze laadramp aan een veiligere en betere arbeidsomstandigheid tijdens het laden en lossen.

Saurus Mobiele laadbrug
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.