Nieuws

Polyclose 2020

Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020.

Lees meer

Dealer van Pitbull

Sankoo presenteert een nieuwe compact loader in haar assortiment. Dit nieuwe product is een nieuwe serie mini shovel welke recent in de markt is gezet.

Lees meer

B-Tech Flexgrip

De krachtige Flexgrip® kan balken en kokers met alle profielen tot maat 300 oppakken. De klemmen, waarmee hij grip heeft op de te hijsen materialen, zijn ten opzichte van elkaar verstelbaar.

Lees meer

IMK35500 Minihijskraan

Het assortiment minihijskranen van Sankoo wordt aangevuld door de minihijskraan IMK35500. Deze minihijskraan is kenmerkend door de maximale mobiliteit in elke situatie.

Lees meer

Matexpo 2019

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Lees meer

Geopend tijdens de bouwvak

De bouwvak vakantie komt eraan. Veel mensen/bedrijven verlaten het bouwterrein voor het strand of actieve vakanties. Maar, Sankoo werkt gewoon door in de bouwvak.

Lees meer

Ontwikkelingen gaan hard

Veel fabrikanten zijn ervan bewust dat het anders moet maar ook zeker kan. Ook Bg Lift is volop in ontwikkelingen met elektrisch aangedreven compactkranen.

Lees meer

Nieuwe website is online!

Trots presenteren wij onze nieuwe website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 9 april 2019 onze nieuwe website online.

Lees meer