Nieuws

Fensterbau Frontale 2020

Sankoo zal haar producten presenteren op Fensterbau Frontale 2020. De vakbeurs waar comfort, design en duurzaamheid voor ramen, deuren en gevels centraal staat.

Lees meer

Benelux dealer voor Hematec

Sankoo is Dealer voor Hematec - Hematec heeft Sankoo aangesteld als distributeur voor zijn Helix hoogwerkers en kranen in België en Nederland.

Lees meer

Polyclose 2020

Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020.

Lees meer

Dealer van Pitbull

Sankoo presenteert een nieuwe compact loader in haar assortiment. Dit nieuwe product is een nieuwe serie mini shovel welke recent in de markt is gezet.

Lees meer

B-Tech Flexgrip

De krachtige Flexgrip® kan balken en kokers met alle profielen tot maat 300 oppakken. De klemmen, waarmee hij grip heeft op de te hijsen materialen, zijn ten opzichte van elkaar verstelbaar.

Lees meer

IMK35500 Minihijskraan

Het assortiment minihijskranen van Sankoo wordt aangevuld door de minihijskraan IMK35500. Deze minihijskraan is kenmerkend door de maximale mobiliteit in elke situatie.

Lees meer

Matexpo 2019

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Lees meer

Geopend tijdens de bouwvak

De bouwvak vakantie komt eraan. Veel mensen/bedrijven verlaten het bouwterrein voor het strand of actieve vakanties. Maar, Sankoo werkt gewoon door in de bouwvak.

Lees meer