Kerst 2021
Sankoo Wenst u fijne Feestdagen

Namens het gehele team van Sankoo wensen wij U en uw familie alsook uw medewerkers/ collega’s vrolijke Kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2022 toe.

Cela Trailer overzicht
NIEUW! Aanhanger hoogwerkers
De Cela aanhanger hoogwerker heeft een robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Ontdek het complete aanbod hoogwerkers hier.
Els Lift Schaarhoogwerker
Nieuw: Els Lift Schaarhoogwerkers

Els Lift onderscheidt zich door het lage eigen gewicht in vergelijk tot hun tegenhangers. Daarnaast is het mogelijk om door een standaarddeur te rijden.

Vakantieperiode 2020
Geopend tijdens de vakantieperiode
Sankoo is geopend tijdens de vakantieperiode. Wij zijn gewoon te bereiken zoals u van ons gewend bent. Bel ons op 0031 (0)497 57 38 71 of mail naar info@sankoo.com.
matexpo-2021
Matexpo 2021 gaat door!

MATEXPO 2021 gaat door van woensdag 8 tot en met 12 september in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 39e keer. Het wordt in alle opzichten een onvergetelijke editie!

Bg Lift M250 met werkbak
Minihijskraan met werkbak

Alle minihijskranen van het merk Bg Lift zijn optioneel uit te rusten met een werkbak. Hierdoor kun je de minihijskranen van Bg Lift gebruiken als hijskraan maar ook als hoogwerker.

M250 Li-ion-overzicht met icon
Subsidie op de Bg Lift M250 Li-ion
Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek van 13,5% van het investeringsbedrag.
m250 minihijskraan header
Bg Lift Minihijskranen
Eenvoudige antwoorden op complexe kraanwerkzaamheden, kies dan voor Bg Lift. Ontdek nu snel ons volledige aanbod minihijskranen en vraag een Demo aan.
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.