Loo 3, 5571 KN Bergeijk
Vakantieperiode 2020
Geopend tijdens de vakantieperiode
Sankoo is geopend tijdens de vakantieperiode. Wij zijn gewoon te bereiken zoals u van ons gewend bent. Bel ons op 0031 (0)497 57 38 71 of mail naar info@sankoo.com.
Pitbull kniklader huren
Elektrische Pitbull Kniklader
Machinefabrikant Peeters voert wijzigingen door in de Pitbull-minishovels. Daarnaast wordt er gewerkt aan een volledig elektrische Pitbull kniklader variant.
Glaszuiger Huren
Onze top 5 glaszuigers
Wanneer u veilig wilt werken met glas, dan heb je een glaszuiger van Sankoo nodig. We hebben een divers aanbod in glaszuigers welke tot wel 1.500 kg kunnen heffen.
Coronavirus
Nieuws: Coronavirus
Wij zijn op dit moment geopend en zoals u van ons gewend bent, en staan wij klaar om u te helpen! Uiteraard zijn er de nodige hygiënemaatregelen getroffen.
Pitbull Compact Loader Kniklader
Dealer van Pitbull Knikladers
Sankoo presenteert een nieuwe compact loader in haar assortiment. Dit nieuwe in Nederland geproduceerde compact lader is recent in de markt gezet.
Hematec dealer
Benelux dealer voor Hematec
Sankoo is Dealer voor Hematec - Hematec heeft Sankoo aangesteld als distributeur voor zijn Helix hoogwerkers en minihijskranen in België en Nederland.
B-Tech Flexgrip
Sankoo B-Tech Flexgrip
Sankoo beschikt over de unieke krachtige multigrijper, De B-Tech Flexgrip ® is een uniek verlengstuk voor de Minihijskranen van het merk Bg Lift.
Minihijskraan verkoop
IMK35500 Minihijskraan
Het assortiment minihijskranen van Sankoo wordt aangevuld door de minihijskraan IMK35500. Deze minihijskraan is kenmerkend door de maximale mobiliteit in elke situatie.
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.