Prijsverhoging
Prijsverhoging

Helaas zijn wij op dit moment genoodzaakt om met de prijsstijging van de markt mee te gaan. We begrijpen dat dit voor u ook gevolgen heeft. Vandaar dit bericht.

Wegwerkzaamheden
Wegwerkzaamheden

Let op: Van 2 tot en met 31 maart zal de Broekstraat in Bergeijk voor doorgaand gemotoriseerd verkeer worden afgesloten. Lees hier meer over de afgesloten weg en de wegomleiding

Kerst 2021
Fijne Feestdagen

Namens het gehele team van Sankoo wensen wij U en uw familie alsook uw medewerkers/ collega’s vrolijke Kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2022 toe.

Cela Trailer overzicht
Aanhanger hoogwerkers
De Cela aanhanger hoogwerker heeft een robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Ontdek het complete aanbod hoogwerkers hier.
matexpo-2021
Matexpo 2021 gaat door!

MATEXPO 2021 gaat door van woensdag 8 tot en met 12 september in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 39e keer. Het wordt in alle opzichten een onvergetelijke editie!

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.