M250 Li-ion-overzicht met icon
Subsidie op de Bg Lift M250 Li-ion
Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek van 13,5% van het investeringsbedrag.
m250 minihijskraan header
Bg Lift Minihijskranen
Eenvoudige antwoorden op complexe kraanwerkzaamheden, kies dan voor Bg Lift. Ontdek nu snel ons volledige aanbod minihijskranen en vraag een Demo aan.
Cela DT25 Autohoogwerker
Nieuw in de verhuur!
Nieuw in de verhuur! De Cela DT25 Autohoogwerker. Met een werkhoogte van 25 meter de ideale autohoogwerker. Daarnaast is deze te besturen met een B-Rijbewijs.
Bg Lift M250 Minihijskraan Minirupshijskraan Compactkraan
Werken met een werkbak
De arbeidsomstandigheden omtrent het werken met een werkbak zijn vanaf 1 juli 2020 aangescherpt. Wel blijft het gewoon mogelijk met een Bg Lift Minihijskraan.
Vakantieperiode 2020
Geopend tijdens de vakantieperiode
Sankoo is geopend tijdens de vakantieperiode. Wij zijn gewoon te bereiken zoals u van ons gewend bent. Bel ons op 0031 (0)497 57 38 71 of mail naar info@sankoo.com.
Pitbull kniklader huren
Elektrische Pitbull Kniklader
Machinefabrikant Peeters voert wijzigingen door in de Pitbull-minishovels. Daarnaast wordt er gewerkt aan een volledig elektrische Pitbull kniklader variant.
Glaszuiger Huren
Onze top 5 glaszuigers
Wanneer u veilig wilt werken met glas, dan heb je een glaszuiger van Sankoo nodig. We hebben een divers aanbod in glaszuigers welke tot wel 1.500 kg kunnen heffen.
Coronavirus
Nieuws: Coronavirus
Wij zijn op dit moment geopend en zoals u van ons gewend bent, en staan wij klaar om u te helpen! Uiteraard zijn er de nodige hygiënemaatregelen getroffen.
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.