Nieuws

Geopend tijdens de bouwvak

De bouwvak vakantie komt eraan. Veel mensen/bedrijven verlaten het bouwterrein voor het strand of actieve vakanties. Maar, Sankoo werkt gewoon door in de bouwvak.

Lees meer

Ontwikkelingen gaan hard

Veel fabrikanten zijn ervan bewust dat het anders moet maar ook zeker kan. Ook Bg Lift is volop in ontwikkelingen met elektrisch aangedreven compactkranen.

Lees meer

Nieuwe website is online!

Trots presenteren wij onze nieuwe website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 9 april 2019 onze nieuwe website online.

Lees meer

Sankoo aanwezig Bauma 2019

Sankoo Machineverkoop, verhuur en service is aanwezig op de grootste bouwmachine beurs van Europa. De belangrijkste bouwmachine beurs.

Lees meer

Zwaar werk vergemakkelijken

Niets ontbreekt in het verhuuraanbod van Sankoo. Onze verhuurservice biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om uw zware werk te vergemakkelijken.

Lees meer

Onze technische dienst

Ook voor onderhoud moet je bij Sankoo zijn. Kwalitatief goede machines verdienen natuurlijk ook kwalitatief goed onderhoud. Hiervoor heeft Sankoo een eigen technische dienst.

Lees meer

Sankoo BgLift Compactkranen

De Sankoo BGLift Compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen.

Lees meer

Sankoo MHK SK Compactkranen

De Sankoo MHK SK compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen.

Lees meer