Scroll Top
Cela Trailer overzicht
Aanhanger hoogwerkers
De Cela aanhanger hoogwerker heeft een robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Ontdek het complete aanbod hoogwerkers hier.
Bg Lift M250 met werkbak
Minihijskraan met werkbak

Alle minihijskranen van het merk Bg Lift zijn optioneel uit te rusten met een werkbak. Hierdoor kun je de minihijskranen van Bg Lift gebruiken als hijskraan maar ook als hoogwerker.

M250 Li-ion-overzicht met icon
Subsidie op de Bg Lift M250 Li-ion
Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek van 13,5% van het investeringsbedrag.
m250 minihijskraan header
Bg Lift Minihijskranen
Eenvoudige antwoorden op complexe kraanwerkzaamheden, kies dan voor Bg Lift. Ontdek nu snel ons volledige aanbod minihijskranen en vraag een Demo aan.
Cela DT25 Autohoogwerker
Nieuw in de verhuur!
Nieuw in de verhuur! De Cela DT25 Autohoogwerker. Met een werkhoogte van 25 meter de ideale autohoogwerker. Daarnaast is deze te besturen met een B-Rijbewijs.
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.