Scroll Top

Glasrobot kopen

Wilt u een glasrobot kopen informeer bij Sankoo voor de mogelijkheden. De glas robots van het merk Robby maken het mogelijk om glas te plaatsen zonder zware inspanningen. Deze compacte machines zijn bijzonder gemakkelijk manoeuvreerbaar en door het lage eigen gewicht zeer eenvoudig te vervoeren. Door de krachtige voorwielaandrijving en brede banden staat de Robby bekend als een terreinvaardige allrounder. De mobiele glasrobots van Robby zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het kopen van een glasrobot doe je bij Sankoo.

Sankoo's Keuze
Robby 420 XL
Robby 420
Hefvermogen: 420 Kg
Hijshoogte: 2,8 Meter
Beschikbaar vanaf:
€ 21.950,-
Robby 600 XL
Robby 600
Hefvermogen: 600 Kg
Hijshoogte: 2,9 Meter
Beschikbaar vanaf:
€ 32.500,-
Robby 900
Robby 900
Hefvermogen: 900 Kg
Hijshoogte: 5,3 Meter
Beschikbaar vanaf:
€ 42.000,-
  • Snelle levertijden
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst

Uiterste precisie

Elk onderdeel van een Robby Glasrobot is zorgvuldig geselecteerd om maximale precisie tijdens het gebruik te garanderen. Het besturen van onze glasrobots via het proportionele gas op de stuurhendel is intuïtief en voelt gewoon meteen veilig aan. Ervaar de traploze beweging van de arm en de roterende zuigunits. Het werken met een Robby glasrobot doe je tot op de millimeter nauwkeurig.

Het monteren van grote, zware glazen platen doe je doormiddel van een Robby Glasrobot. Wilt u een vrijblijvende demonstratie? Laat het ons dan weten! Neem contact met ons op en wij zullen een vrijblijvende demonstratie en adviesgesprek over onze glas robots voor u inplannen.

Voordeel van de glasrobot

Veiligheid op de werkvloer staat voorop, dit maak je mede mogelijk door een glasrobot. Deze glasrobots nemen het zware tilwerk uit uw handen. Deze professionele machine kan het glas bovendien op de ideale hoogte brengen en tot op de millimeter nauwkeurig in het kozijn plaatsen. Ook voor het vervoeren en installeren van extreem zware materialen zoals brandwerende deuren hebben wij pasklare oplossingen! Onze glasliften en glasrobots zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit en vacuümpomp. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gegarandeerd.

Door het compacte formaat is de glasrobot eenvoudig te vervoeren in bijvoorbeeld uw bedrijfsauto of op een aanhangwagen.

Robby 420 Glasrobot
Robby 420 Glasrobot

Goed advies, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De glasrobots van Sankoo zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Welke het meest geschikt is voor uw werkzaamheden, hangt mede af van het gewicht van het glas dat u wilt monteren. Wilt u een glasrobot kopen? Zorg er dan voor dat u goed let op het maximale hefgewicht, de hefhoogte, de breedte en het eigen gewicht van de machine.

Bij Sankoo is goed advies de basis, en wij weten als geen ander dat elke situatie ander is. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Doordat we jarenlang ervaring hebben op het gebied van glasplaatsing hebben we de juiste kennis van glasliften, glasrobots en smartlifts.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.