Glasrobot kopen

De glasrobots van Robby maken het mogelijk om glas te plaatsen zonder zware inspanningen. Deze compacte machine is bijzonder gemakkelijk manoeuvreerbaar en eenvoudig te vervoeren. Door de krachtige voorwielaandrijving en brede banden staat de Robby bekend als een terreinvaardige allrounder. De glasrobots van Robby zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

DIRECT meer
informatie ontvangen?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste Glasrobot.

Uiterste precisie

Elk onderdeel van een Robby Glasrobot is zorgvuldig geselecteerd om maximale precisie tijdens het gebruik te garanderen. Het besturen van onze glasrobots via het proportionele gas op de stuurhendel is intuïtief en voelt gewoon meteen veilig aan. Ervaar de traploze beweging van de arm en het roterende zuigunits – dit is nauwkeurigheid tot op de millimeter.

Ook voor het vervoeren en installeren van extreem zware materialen zoals brandwerende deuren hebben wij pasklare oplossingen! Onze glasliften en glasrobots zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit en vacuümpomp. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gegarandeerd.

Goed advies, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Sankoo is goed advies de basis, en wij weten als geen ander dat elke situatie ander is. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Doordat we jarenlang ervaring hebben op het gebied van glasplaatsing hebben we de juiste kennis van glasliften, glasrobots en smartlifts.

Robby 420 Glasrobot
Robby 420 Glasrobot
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.