Glaszuiger huren

Wilt u een Glaszuiger huren?

Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van glaszuigers (indien gewenst) met een minihijskraan voor alle mogelijke taken en klussen.

Glaszetten was nog nooit zo makkelijk doormiddel van onze Glaszuigers welke makkelijk te huren zijn in combinatie met een van onze compacte kranen.

De glaszuigers van Sankoo maken het mogelijk om glas te plaatsen zonder zware inspanningen. Deze compacte glaszuigers zijn bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren en eenvoudig te vervoeren.

Direct een
glaszuiger huren?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste glaszuiger.

Max 300 kg | 2 Zuigunits
Max 500 kg | 1 Zuigunit
Max 500 kg | 8 Zuigunits
Hoeflon VL500 Glaszuiger
Max 500 kg | 3 Zuigunits
Max 600 kg | 10 Zuigunits
Max 750 kg | 1 Zuigunit
Max 1.200 kg | 8 zuigunits
Max 1.200 kg | 8 zuigunits
Righetti Dakplatenzuiger
Max 400 kg | 6 Zuigunits
Righetti Steenzuiger
Max 600 kg | 1 Zuigunit

Divers aanbod verhuur

We hebben een divers aanbod in glaszuigers welke tot wel 1.200 kg kunnen heffen. Het hanteren en plaatsen van glas was nog nooit zo makkelijk. Verklein het risico op schade door gebruik te maken van een van onze glaszuigers. Naast de verhuur van onze glaszuigers kunt u ook een glasrobot met of wel zonder bediening huren, indien u met bediening huurt dan zorgt het personeel van Sankoo dat uw ruit veilig en gemakkelijk geplaatst wordt.

Viavac glaszuiger

De glaszuigers van Viavac zijn ontworpen voor de dagelijkse bouwpraktijk wat zich vertaalt in een lange levensduur en storingsvrij gebruik.

Daarnaast zijn deze glaszuigers uitstekend bestand tegen de weersinvloeden en kunt u bij regen gewoon doorwerken.

Veiligheid staat voorop en deze glaszuigers zijn dan ook, zoals de Europese norm voorschrijft, voorzien van 2 (dubbel) onafhankelijk werkende vacuümcircuits.

Righetti Glaszuiger

U wilt toch ook veilig werken met glas?

Dan kiest u voor een glaszuiger van Righetti. Voor het gecontroleerd hijsen en transporteren van glaselementen tot 1.500 kilogram.

Sankoo biedt u ook andere merken glaszuiger welke ook uiterst geschikt zijn voor zeer compacte ruimtes. Alle glaszuigers van Righetti zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit.

Wat de kwaliteit en veiligheid tot het maximum garandeert!

Viavac Glaszuiger
Righetti Glaszuiger
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.