Mini-graafmachineS huren

Mini-graafmachine van sankoo

Een minigraver huren in de omgeving van Bergeijk doet u bij Sankoo. Onze mini-graafmachines huren kan gemakkelijk via ons huurformulier of bel even op 0497-573871. Ideaal wanneer u lichte graafwerkzaamheden moet verrichten. Onze minigravers zijn makkelijk te besturen en passen veelal in elke achtertuin.

Daarnaast zijn onze minigravers gemakkelijk te besturen. Sankoo heeft een groot aantal aanbouwdelen, zoals een grondboor of verschillende scheppen en lepels, zodat hij multi-inzetbaar is. Altijd een oplossing voor uw werkzaamheden.

Aanhanger huren

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aanhanger te huren om de minigraafmachine te transporteren. Vraag naar de mogelijkheden.

Minigraver laten Bezorgen?

Wij kunnen de minikraan bezorgen op de locatie die u wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Wij bezorgen op een tijdstip die u het best uitkomt. Voor de bezorging van de minigraver hanteren wij scherpe tarieven, bezorging geschiedt door de hele regio Noord-Brabant, zoals Eindhoven, Valkenswaard en Bergeijk.

Grondverzet
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.