Hoogwerker Verhuur

Wilt u een van onze hoogwerkers huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van hoogwerkers, spinrupshoogwerkers en schaarhoogwerkers voor alle mogelijke werkzaamheden in de hoogte.

De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaarhoogwerkers, autohoogwerkers en spin-rupshoogwerkers (Cela & Platform Basket Spider) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter.

IS HET Onbereikbaar?
bellen maar!

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste hoogwerker.

Platform basket 15.75
Platform Basket 15.75
15 Meter Werkhoogte | 8,5 Meter Horizontaal
Beschikbaar vanaf:
€ 240,- p/D
Cela DT15 Spyder-300x300
Cela DT15 Spyder
15 Meter Werkhoogte | 7,5 Meter Horizontaal
Beschikbaar vanaf:
€ 240,- p/D
Cela DT25 Spyder Lithium 300x300
Cela DT25 Spyder
25 Meter Werkhoogte | 12 Meter Horizontaal
Beschikbaar vanaf:
€ 530,- p/D
  • Recente machines
  • Geen aanbetaling
  • Flexibele planning
Toucan 1010 Hoogwerker
JLG Toucan 1010
10,1 Meter Werkhoogte | 3,4 Meter Horizontaal
Beschikbaar vanaf:
€ 160,- p/D
Dutch CF36.10
Dutch CF 36.10
10,3 Meter Werkhoogte | 8 Meter Horizontaal
Beschikbaar vanaf:
€ 240,- p/D
Haulotte hoogwerker
Haulotte Compact 8
8,2 Meter Werkhoogte | 300 Kg Capaciteit
Beschikbaar vanaf:
€ 80,- p/D
Sinoboom Hoogwerker
Sinoboom GTJZ0812
10,1 Meter Werkhoogte | 450 Kg Capaciteit
Beschikbaar vanaf:
€ 105,- p/D

Spinhoogwerkers van CELA

Cela werd geboren als een hoogwerker productiebedrijf, echt en sterk verbonden met de omgeving en zijn sterke waarden die eerst werden gekenmerkt door de groei en door de ontwikkeling en vervolgens de uitbreiding ervan. Dit alles dankzij de Cela medewerkers en hun onderscheidende kenmerken.

Cela staat klaar voor een nieuwe uitdaging, misschien wel de meest charmante, waarbij we de kennis en ervaring die we in het verleden hebben opgedaan als ons concurrentievoordeel gebruiken om de positieve en dynamische punten te schetsen die we in de toekomst kunnen creëren. Cela creëerde in 1965 het eerste op een vrachtwagen gemonteerde werkplatform ter wereld.

Cela DT15 Spyder Spinrupshoogwerker Spinhoogwerker

hoogwerkers verhuur

Hoe het huren van een hoogwerker jou werk gemakkelijker maakt!
Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de schaarhoogwerkers en spinhoogwerkers gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Hoogwerker huren pelt

Sankoo verhuurt een divers aantal hoogwerkers in Pelt (voorheen Overpelt). U kunt simpel een verhuuraanvraag doen via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoogwerker huren Bergeijk

Sankoo uit Bergeijk heeft een divers aantal hoogwerker beschikbaar voor de verhuur. Wenst u een hoogwerker te huren neem dan contact met ons op. Of doe online een aanvraag, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veiligheid staat voorop

Hier boven vindt u alle modellen uitgebreid vermeld. Daarnaast staan alle prijzen vermeld bij de hoogwerker. Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuze te maken, onze medewerkers geven u daarom graag persoonlijk advies.

Cela DT25 Autohoogwerker kopen
Cela DT22 Spyder
Cela DT25 Autohoogwerker
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.