Loo 3, 5571 KN Bergeijk

Hoogwerker huren

Wilt u een van onze hoogwerkers huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van hoogwerkers, spinrupshoogwerkers en schaarhoogwerkers voor alle mogelijke werkzaamheden in de hoogte.

De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaarhoogwerkers, autohoogwerkers en spin-rupshoogwerkers (Cela & Platform Basket Spider) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter.

Direct een
hoogwerker huren?

+31 (0)497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste hoogwerker.

Spinhoogwerkers van CELA

Cela werd geboren als een productiebedrijf, echt en sterk verbonden met de omgeving en zijn sterke waarden die eerst werden gekenmerkt door de groei en door de ontwikkeling en vervolgens de uitbreiding ervan. Dit alles dankzij de Cela medewerkers en hun onderscheidende kenmerken.

Cela staat klaar voor een nieuwe uitdaging, misschien wel de meest charmante, waarbij we de kennis en ervaring die we in het verleden hebben opgedaan als ons concurrentievoordeel gebruiken om de positieve en dynamische punten te schetsen die we in de toekomst kunnen creëren. Cela creëerde in 1965 het eerste op een vrachtwagen gemonteerde werkplatform ter wereld.

Cela DT15 Spyder Spinrupshoogwerker Spinhoogwerker

Hoogwerkers verhuur

Hoe het huren van een hoogwerker jou werk gemakkelijker maakt!
Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de schaarhoogwerkers en spin-rupshoogwerkers gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Veiligheid staat voorop

Hier boven vindt u alle modellen uitgebreid vermeld. Daarnaast staan alle prijzen vermeld bij de hoogwerker. Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuze te maken, onze medewerkers geven u daarom graag persoonlijk advies.

Cela DT28 Autohoogwerker Vrachtwagenhoogwerker Hoogwerker
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.