Scroll Top

Bg Lift Minihijskranen met Werkbak

Meer dan een Minihijskraan

Alle minihijskranen van het merk Bg Lift zijn optioneel uit te rusten met een werkbak. Hierdoor kun je de minihijskranen van Bg Lift gebruiken als hijskraan maar ook als hoogwerker. Bg Lift heeft met het ontwikkelen van de mast rekening gehouden met de regelgeving om werken met een werkbak mogelijk te maken. Deze compacte hijskranen zijn als er voor deze optie gekozen wordt volledig EN280 goedgekeurd. Deze mogelijkheid is een unieke eigenschap van de minihijskranen van het merk Bg Lift.

Specifiek ontworpen

De minihijskranen van Bg Lift zijn dan ook specifiek ontworpen en goedgekeurd om te dienen als hijskraan en hoogwerker met een EN280 goedkeuring. Deze mogelijkheid is bij het aanschaffen van een minihijskraan van Bg Lift een optie. Daardoor kunt u indien de optie en dus goedkeuring aanwezig is gewoon gebruik maken van de werkbak in combinatie met onze minihijskranen.

Bg Lift M250 met Werkbak

Keuze uit verschillende modellen

Bg Lift heeft 4 verschillende soorten werkbakken in het assortiment.

Er kan gekozen worden voor een 1 persoons werkbak. Deze heeft een maximale capaciteit van 120 Kg. Dit model werkbak heeft het grootste horizontale werkbereik. Daarnaast zijn er 3 modellen 2 persoon werkbakken. Deze hebben een maximale capaciteit van 200 Kg.

De Verschillende modellen Werkbakken:

1 Persoons werkbak vast

Maximaal 120 Kg capaciteit
Werkhoogte 18 Meter
Horizontaal werkbereik 11 Meter

Manbak Bg Lift Minihijskranen

2 Persoons werkbak vast

Maximaal 200 Kg capaciteit
Werkhoogte 18 Meter
Horizontaal werkbereik 10,2 Meter

2 Persoons werkbak Manueel draaibaar

Maximaal 200 Kg capaciteit
Werkhoogte 18 Meter
Horizontaal werkbereik 10,2 Meter

20190214_174813

2 Persoons werkbak Hydraulisch draaibaar

Maximaal 200 Kg capaciteit
Werkhoogte 17,5 Meter
Horizontaal werkbereik 9,5 Meter

De Bg Lift M250 met Werkbak in beeld:

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.