Scroll Top

Spinhoogwerker verhuur

Een spinhoogwerker huur je bij sankoo.com. De Spinhoogwerkers van Sankoo hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen. Deze hoogwerkers kunnen ook volledig elektrisch werken, waardoor ze ook in gesloten ruimtes gebruikt kunnen worden. Vaak worden deze spinhoogwerkers ingezet bij situatie waar gewerkt moet worden in de hoogte met een beperkte ruimte.

  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst
Platform basket 15.75

Platform Basket 15.75

Logo Platform Basket
    Werkhoogte: 15 m
    Gewicht: 1.850 Kg
    Capaciteit: 200 kg
Platform basket 15.75

Platform Basket 15.75

    15 m
    1.850 Kg
    200 kg
Logo Platform Basket
Cela DT15 Spyder-300x300

Cela DT15 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 15 m
    Gewicht: 1.550 Kg
    Capaciteit: 200 kg
Cela DT15 Spyder-300x300

Cela DT15 Spyder

    15 m
    1.550 Kg
    200 kg
Logo Cela
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT25 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 25 m
    Gewicht: 2.950 Kg
    Capaciteit: 230 kg
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT25 Spyder

    25 m
    2.950 Kg
    230 kg
Logo Cela

Een spinhoogwerker huren

Een spinhoogwerker huren die zowel binnen als buiten in te zetten is? Dan ben je bij Sankoo aan het juiste adres. Onze spinhoogwerkers hebben namelijk een 230 volt elektromotor aandrijving én een brandstofaandrijving. Alle spinhoogwerkers zijn te vervoeren met een aanhangwagen.

De hoogwerkers van Cela zijn ontwikkeld met een uniek concept van de dubbele telescoopconstructie welke meer werkbereik geeft dan ooit. De robuuste mastconstructie zorgt voor meer stabiliteit en werkcomfort. Dankzij de compacte afmetingen en het lage eigen gewicht is praktisch elke plaats te bereiken. Zelfs de Cela DT25 Spyder met 25 meter werkhoogte is transporteerbaar met een aanhangwagen.

Compacte spinhoogwerker huren:
ideaal voor schilders of hoveniers

Bij ons kun je een spin hoogwerker huren voor elke klus. De spinhoogwerker dankt zijn naam aan het feit dat deze machines inklapbaar zijn tot een zeer compact formaat, met name bijzonder smal. Door deze kleine afmetingen in transportstand, zijn onze spinhoogwerkers zeer breed inzetbaar. Glazenwassers gebruiken ze bijvoorbeeld om de ramen in een atrium te wassen. Ook schilders kunnen dankzij deze spinhoogwerkers eenvoudig bij het moeilijk te bereiken schilderwerk komen. Voor hoveniers is de spinhoogwerker ideaal, omdat hij eenvoudig door een poort in de achtertuin kan komen.

Een spinhoogwerkers is op alle soorten ondergronden inzetbaar

Deze hoogwerkers zijn uitgerust met rupsbanden hierdoor is de hoogwerker makkelijk te verplaatsen op onverharde ondergronden. Of je nu op een bouwterrein rijdt, in het bos of op een stoep, deze hoogwerker kan elk terrein aan. Ook beschadigt de spinhoogwerker de ondergrond niet, zodat versgemaaide gazonnen gespaard blijven. Een ander groot voordeel van de rupsbanden is de gelijkmatige gewichtsverdeling voor extra stabiliteit tijdens het rijden.

Het grote voordeel van het huren van een spinhoogwerker

Onze spinhoogwerkers kunnen ‘up and over’ werken, dat houdt in dat ze over een obstakel zoals een huis heen kunnen werken. Bovendien is de spinhoogwerker zeer smal en compact. Samen met zijn minimale bodemdruk zorgt dit ervoor dat hij overal inzetbaar is. Door het lage gewicht van de spinhoogwerker heeft hij een maximaal hefvermogen dat lager ligt dan bij de meeste hoogwerkers. De werkhoogte varieert van 15 tot 25 meter met een reikwijdte, of horizontaalbereik, variërend van rond de 7,5 tot 12 meter. Deze hoogwerkers zijn zowel zelfrijdend als niet zelfrijdend te huur.

Cela DT28 Spinhoogtewerker
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.