Scroll Top

Gebruikte Avant 640

Interesse?

  Op aanvraag

  Topkwaliteit

  Aantrekkelijke prijs

  Volledig gecontroleerd

  Omschrijving

  Het Avant snel wissel systeem maakt het mogelijk om op een eenvoudige en gemakkelijke manier de toebehoren aan te sluiten.

  Het snel wissel systeem is half automatisch. Dit betekent dat het aanbouwdeel rechtstreeks vanuit de cabine kan worden aangesloten en vergrendeld door het hulpstuk voldoende terug te draaien. Voor het aansluiten van het hulpstuk is er ook een hydraulisch snel wissel systeem beschikbaar. Deze snel wissel wordt volledig bediend vanuit de cabine van de kniklader en daarmee is het mogelijk om aanbouwdelen te wisselen zonder de machine te verlaten.

  COMPACTE KNIKLADER

  De AVANT 640 combineert kracht met compacte afmetingen perfect. Een compacte AVANT-kniklader beschikt over eenzelfde hefvermogen dan veel andere laders met grotere afmetingen. Dit betekent dat een AVANT uiterst geschikt is voor gebruik op kleine en/of smalle ruimtes. Ook in krappe situaties behoudt de bestuurder perfect de voeling, zowel met het aanbouwwerktuig als met de omgeving rond de machine.

  Specificaties

  • Merk: Avant
  • Model: 640
  • Brandstof: Diesel
  • Kubota
  • Vermogen 26 pk
  • Bouwjaar 2015
  • Status: Gebruikt

  Heeft u vragen?

  Of wenst u meer informatie te ontvangen vul dan het bovenstaande formulier in of neem contact met ons op via:

  0031497573871

  Privacy Voorkeuren
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.