Platform Basket 30T Spinhoogwerker

Standaard uitvoering

  • Werkhoogte: 30,20 m
  • Zijdelingse reikwijdte: 13,60 m
  • Breedte: 89 cm
  • Lengte: 652 cm
  • Hoogte: 196 cm
  • Aandrijving:  D902 Kubota Dieselmotor
  • Elektromotor: Enkelfase 230 volt
  • Werkbak capaciteit: 230 Kg
  • Eigen gewicht: 4.720 kg

Omschrijving

Met een gewicht van slechts 4300 kg kan de telescoophoogwerker Platform Basket 30T een werkhoogte van 30 meter bereiken. Dankzij de zeer verminderde druk die op de grond wordt uitgeoefend, is het uitstekend geschikt voor gebruik in gebouwen met delicate vloeren. Het platform is extreem compact en in de opgeborgen positie heeft het slechts een 88 cm brede ruimte nodig, wat betekent dat het door nauwe toegangen tot privéwoningen of bouwtuinen kan gaan voor het onderhoud van groene ruimte.
De stabilisatie is volledig automatisch en de zijwaartse reikwijdte wordt ook automatisch afgehandeld over het 360-graden bewegingsbereik, op basis van de lading in de mand en de stabilisatiemodus.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksgemak is een hoeksteen van de filosofie van Platform Basket: de Spider 30 T is extreem gebruiksvriendelijk, zozeer zelfs dat wanneer het tijd is om het platform op te vouwen, met een druk op de knop het antennegedeelte automatisch in één keer wordt opgeborgen. Platform Basket-platforms zijn gemaakt om eenvoudig te bedienen te zijn, zodat er geen supergeschoolde operators en/of lange trainingen nodig zijn om ze te gebruiken. Tegenwoordig kan de technische staf van Platform Basket bogen op de ontwikkeling van een operationeel en ingebouwd diagnosesysteem dat het gebruik van het platform vergemakkelijkt en de status ervan altijd zichtbaar houdt. Hiervoor zijn de platforms uitgerust met twee displays: een vereenvoudigd display in de mand en een tweede display dat nauwkeurigere informatie geeft en ook wordt gebruikt om de on-site of online technische ondersteuningsdienst te begeleiden.

bi-energiemachine

Op verzoek kan de Platform Basket Spider 30T telescopische rupshoogwerker worden geleverd met hulp op afstand en GPS-lokalisatie, handig om elektrische problemen op te lossen en/of voor systeemupdates. Kenmerken zoals snelle bewegingen, compact formaat, laag gewicht en het handige mand-uithaak-/ophaalsysteem maken hem zeker gemakkelijk te vervoeren. Een bi-energiemachine, hij wordt geleverd in een standaard, volledig elektrische of hybride versie. Hij is uitgerust met een Kubota-verbrandingsmotor en, voor een milieuvriendelijke en stille werking, snelladende lithium-ionbatterijen die het gebruik in elke bedrijfsomstandigheden mogelijk maken, zelfs tijdens het opladen. Door de optie te bieden voor lithium-ionbatterijen in plaats van de traditionele zure loodbatterijen, is Platform Basket een antwoord op de groeiende vraag naar een meer milieuvriendelijke en geavanceerde stroomvoorzieningsoplossing (bijvoorbeeld luchthavens, winkelcentra en musea). Uitgerust met een elektrische pomp van 230Vac, kan de standaard bi-energieversie binnen gebouwen worden gebruikt zonder dat de motor nodig is.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.