Scroll Top

Hoeflon Minihijskranen

De compactkranen van Hoeflon

Sankoo heeft een ruim aanbod minihijskranen. Deze zijn beschikbaar voor de verkoop als verhuur.

Een minihijskraan huren

Goed advies is de basis. Sankoo heeft een ruim aanbod minihijskranen in de verhuur. Wij adviseren u dan ook graag wat de beste keuze is voor uw werkzaamheden.

Hoeflon C6

DE ALLROUND MINIRUPSKRAAN!

De Hoeflon C6 Minihijskraan is een echte alleskunner onder de minihijskranen. Het is een compactkraan met een hijscapapciteit van max. 3.150 kg. De kraan is zo compact dat deze iedere moeilijke toegankelijk ruimte kan bereiken. De Hoeflon C6 past op een aanhanger en is dus gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast is deze compactkraan inzetbaar voor hijswerk op een dak of in een kelder.

Deze minihijskraan van het merk Hoeflon is door zijn compacte afmetingen en hoge hijscapaciteit ideaal voor het hijsen van zware bouwmaterialen zoals stalen balken. Daarnaast is deze hijskraan in combinatie van een van onze glaszuigers perfect voor het plaatsen van glaspanelen. De stempelpoten zijn verdraaibaar waardoor je altijd een optimale stabiele positie kunt creëren.

RUPSBANDEN

Alle minihijskranen van Sankoo zijn uitgevoerd met rupsbanden waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen zijn over ruwe oppervlakken. Maar ook geen schade veroorzaken aan reeds afgewerkte vloeren.

SLIMME BEDIENING

De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Op het display ziet de gebruiker op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak.

Hoeflon C4

Het is mogelijk om de Hoeflon C6 om te bouwen tot een C4. Door het afnemen van het contragewicht verlaag je het eigengewicht van deze machine dusdanig dat dze geschikt is voor het werken op verdiepingsvloeren.

Hoeflon C6 Minihijskraan
Hoeflon C6 Minihijskraan
Hoeflon C6 Minihijskraan
Hoeflon C6 Minihijskraan

Hoeflon C6 Compactkraan huren

3.000 Kg Hijscapaciteit | 16 Meter Hijshoogte

De Hoeflon C6 is een minihijskraan met een maximaal hijscapaciteit van 3000 kg en een maximale hijshoogte van 16 meter. Uniek is dat deze minihijskranen meer kunnen tillen dan hun eigen gewicht. Deze compactkraan is uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het nauwkeurig in positie brengen van stalen balken.

De Hoeflon C6 is een multifunctionele, robuuste minihijskraan met een zeer eenvoudige bediening.

Een minihijskraan kopen

De vraag naar minihijskranen wordt steeds groter. Deze worden dan ook door steeds meer uiteenlopende en complexe werkzaamheden worden ingezet. Bekijk ons volledige aanbod.

Hoeflon C10 Minihijskraan
Hoeflon C10 Minihijskraan
Hoeflon C10 Minihijskraan

Hoeflon C10

De krachtige alleskunner

Een absolute krachtpatser, De Hoeflon C10. Deze minihijskraan heeft een hijscapaciteit van 4.000kg en een eigen gewicht van onder de 5 ton. Ondanks dit gewicht zijn de afmetingen van deze hijskraan compact genoeg om door elke deur te passen.

De hoeflon C10 huur je bij Sankoo. De Hoeflon C10 is de grootste minihijskraan uit het assortiment van Hoeflon. Daarom hebben wij de Bg Lift CWE525 beschikbaar voor de echte grote klussen. Naast de Hoeflon C10 is er ook nog de Hoeflon C6 compactkraan welke kleiner is en minder hijscapaciteit heeft. Wanneer u een klus hebt op een lastig te bereiken plek dan is de CWE525 de perfecte minihijskraan voor u.

Hoeflon C10 minihijskraan

De hijscapaciteit van de Hoeflon C10 bedraagt 4.000 kg. Dat is ideaal voor het hijsen van grote glazen waar je normaal niet bij kunt. De C10 heeft een transporthoogte van 2 meter, dit zorgt ervoor dat het een wendbare minihijskraan is die je gemakkelijk in de juiste positie kunt afstempelen. De maximale hijshoogte van de C10 bedraagt 22 meter, dit is inclusief de Fly-Jib.

De Hoeflon C10

Deze compact kraan is te bedienen met een radiografische bestuurbare afstandsbediening. Dit is een relatief gemakkelijk systeem waarbij het scherm op de afstandsbediening je voorziet van de status van de minihijskraan. Daarnaast is zichtbaar wat de last is die je op dat moment aan het hijsen bent. De Hoeflon C10 is uit rusten met non-marking rupsbanden wat het ideaal maakt om binnen te werken. Deze geven namelijk geen markeringen op de vloer. Daarnaast beschikt deze Hoeflon C10 over een elektromotor waardoor er zonder uitstoot in bijvoorbeeld fabriekshallen gewerkt kan worden.

Hoeflon C10 huren bij Sankoo

De Hoeflon C10 minihijskraan is te huur bij Sankoo. Graag adviseren wij u over de juiste keuze minihijskraan voor uw werkzaamheden. Sankoo biedt de mogelijkheid om de C10 te huren met of zonder kraanmachinist.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.