Scroll Top

Een hoogwerker huren in Bergeijk

Sankoo heeft diverse hoogwerkers in alle soorten en maten. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen, en dat is hun functionaliteit. Het gebruik van een hoogwerker verhoogt uw bedrijfsefficiency.

Maar deze zoektocht naar een geschikte machine kan soms een lastige klus zijn. Hoe kiest u de juiste machine en hoe kan dit bijdrage aan het verhogen van uw bedrijfsefficiency?

Goed advies is de basis

Vaak worden onze hoogwerkers ingezet wanneer het plaatsen van een steiger te duur of tijdrovend is. Denk bijvoorbeeld aan onderhouds- en installatiewerkzaamheden in ziekenhuizen of parkeergarages. Of het (her)inrichten van supermarkten en winkelpanden. Maar ook bij gevelreiniging en gevelinspectie is een hoogwerker een handig middel om veilig te kunnen werken op grote hoogten.

Goed advies is de basis en iedere situatie is anders. Ons aanbod aan machines is groot en divers. Daarom helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Wij hebben al meer dan 28 jaar ervaring en delen die kennis dan ook graag met u. Mocht u er dus zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk advies ontvangen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, het vinden van oplossingen en advies.

Spinhoogwerker huren

Sankoo heeft een ruim aanbod hoogwerkers. De Spinhoogwerkers van Cela hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen. De Cela hoogwerker heeft een robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Deze hoogwerkers worden dan ook vaak ingezet bij situatie waar gewerkt moet worden in de hoogte met beperkte ruimte.

Naast Spinhoogwerkers hebben we ook een autohoogwerker welke een hoogte kan bereiken tot wel 25 meter.

Cela DT22 Spyder
Cela DT25 Autohoogwerker

Een knik autohoogwerker huren

Een autohoogwerker huren is een uitstekende oplossing voor het werken op hoogte, waarbij vaak van locatie gewisseld moet kunnen worden. Dit type hoogwerker wordt dan ook veel gebruikt in de infra branche, bij gevelreiniging en gevelinspectie. Daarnaast is de Cela DT25 Autohoogwerker ook een ideale oplossing voor het monteren en het onderhoud van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s. Dankzij de compacte afmetingen van deze autohoogwerker kan deze voor uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. De praktische giek arm maakt het snel uitvoeren van onderhouds- of installatiewerkzaamheden mogelijk op plaatsen, waar een gewone hoogwerker niet kan komen. Het besturen van deze Cela DT25 autohoogwerker kan met een klein rijbewijs (B).

Ons assortiment schaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker kun je het beste vergelijken met een heftafel. Dit type hoogwerker is vooral bedoeld voor werkzaamheden welke binnen uitgevoerd dienen te worden en is ideaal wanneer je ruimte nodig hebt en behoorlijk wat materiaal mee moet nemen. Je verhoogt als het ware de volledige werkvloer en tilt hem naar iedere gewenste hoogte. Er zijn wel een aantal zaken waar je bij het huren van een schaarhoogwerker rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat bij het gebruik van een schaarhoogwerker de ondergrond vlak is en deze voldoende gewicht mag dragen.

Haulotte Hoogwerker

Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw hoogwerker bent u bij Sankoo aan het juiste adres!

Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden hoogwerker werkt storingsvrij, bespaart u kosten en levert u een hogere restwaarde op. U kunt bij ons team van specialisten terecht voor hoogwerker service, onderhoud, reparatie en keuringen.

Wij begrijpen dat u niet zonder uw hoogwerker kunt. Daarom kunt u bij Sankoo een vervangende hoogwerker huren tijdens de onderhoudsperiode.

Meest gekozen Hoogwerkers:

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.