Scroll Top

Een minihijskraan huren met machinist

Dat kan! Onze minihijskranen zijn namelijk ook te huur met bediening. Dit wordt gedaan door onze eigen ervaren machinisten. Onze ervaring leert dat het vaak interessant is om een minihijskraan te huren met machinist. Hierdoor hoeft u een personeelslid minder in te zetten en weet u zeker dat de bediening juist en efficiënt gebeurt.

CWE525 mini hijskraan
Waarom kiezen voor Sankoo:
Elektrisch werken
ervaren machinist
Eigen transport
Efficiënt

Onze eigen machinisten kunnen vlot uw werkzaamheden uitvoeren. Doordat deze veel ervaring hebben met het werken met deze hijskranen verkleind u de kans op schade aanzienlijk. Al onze medewerkers zijn gemotiveerd en gecertificeerd. Samen staan we sterker!

Vakmanschap

Het werken met een minihijskraan is vakmanschap. Daarom leert onze ervaring dat het in veel situaties interessant is om onze minihijskranen inclusief machinist te huren.  Sankoo beschikt over verschillende modellen minikranen/compactkranen welke uitstekend geschikt zijn voor een uiteenlopende verscheidenheid aan werkzaamheden. Wat maakt ons uniek?

Onze Bg Lift CWE525 kan een hoogte bereiken van maar liefst 32 meter, een gewicht hijsen van maximaal 14.515 kg! Deze kraan heeft de capaciteit van een vrachtwagenkraan maar kan werken in een veel compactere ruimte. Daarnaast kan deze hijskraan ook volledig elektrisch werken met een 400 volt aansluiting.

Transport

Sankoo beschikt over diverse voertuigen om de minihijskranen op de gewenste locatie te bezorgen. Daarnaast kunnen wij uw ruiten ook op de plaats inhijsen. Zowel kleine als zeer grote formaten. Door middel van onze Minikranen kunnen wij glas hijsen en glaszetten op alle locaties.

Glas zetten

Al onze vrachtwagens, kranen en personeel hebben de juiste certificering. Het hijsen en zetten doen wij met onze Minihijskranen en onze speciale glaszuigers en vacuümheffers. Hierdoor is zowel horizontaal als verticaal hijsen mogelijk. Zelfs de langste ruiten hijsen wij veilig en snel naar hun einddoel. Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel dat ten alle tijde zorgvuldig te werk gaat.

De meest gekozen minihijskranen:

CWE525 Minihijskraan
BG Lift M400 met vacuümzuiger
Bg Lift CM060 Minihijskraan

Bg Lift M060

Bg Lift M250 Minihijskraan

Bg Lift M250

Bg Lift M400 Minihijskraan

Bg Lift M400

Bg Lift CWE525 Minihijskraan

Bg Lift CWE525

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.