Scroll Top

IMK35500 Minihijskraan

VOLLEDIG ACCU AANGEDREVEN MINIHIJSKRAAN - 100% Emmisievrij

Max. 500 kg

10,5 meter

5,1 meter

specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 2,98 x 0,98 x 2,37 m

   Gewicht: 4.800kg

    Hijscapaciteit: 500kg

   Max. hijshoogte: 10.50m

  • Altijd bereikbaar
  • Snelle levertijd
  • Garantie
  • Service dienst

Nu voor: € 65.000,-

Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte
imk35500

IMK35500 minihijskraan – de patser voor het betreden van zelfs de smalste bouwplaatsen. Deze machine is jouw onmisbare bondgenoot voor al jouw montage- en demontagewerkzaamheden. Met zijn ongeëvenaarde manoeuvreerbaarheid en kracht ben je verzekerd van maximale efficiëntie op de werf. Klaar om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken, de IMK35500 staat garant voor topprestaties in de bouwsector.

UITERST MANOEUVREERBAAR

De IMK35500 heeft een doorrijbreedte van 0,98 m en kan zonder enige overhangende balast roteren. De manoeuvreer mogelijkheden met een stuurhoek van 86 ° zijn ook uniek met dit apparaat! Het maximale zijdelings bereik is 4,30 m en een knikpunthoogte van ongeveer 7 m.

DUITS KWALITEITSPRODUCT

De machines worden vervaardigd in Duitsland met behulp van hoogwaardige componenten. Vanwege de mogelijkheid van verschillende opties, kan het apparaat zeer goed worden aangepast aan individuele vereisten.

RIJDEN MET LAST

De IMK35500 Minihijskraan is ook zelfrijdend in elke armpositie. Om ongelukken te voorkomen, is het apparaat uitgerust met voet beschermingsstrips op de wielen. De kraan wordt bediend met een afstandsbediening met een camera-vriendelijk display. De precieze prestatiegegevens zijn te vinden in de technische gegevens.

INDUSTRIËLE OMGEVINGEN

De IMK35500 is ideaal voor het werken in fabriekshallen omdat deze hijskraan volledig elektrisch opereert. Geen uitstoot en geluidsoverlast. Dit maakt het dan ook de beste keuze voor werken in industriële omgevingen waar de ruimte beperkt is. De IMK35500 minihijskraan is dan ook de ideale vervanger van de bovenloopkraan.

De IMK35500 is:
Compact
Krachtig
Flexibel
Volledig elektrisch

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.