Scroll Top

Subsidie op de Bg Lift M250 Li-ion

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken?
Dat kan, in 2021 valt onze Bg Lift M250 Li-ion elektrische minihijskraan onder de regeling Milieu-investeringsaftrek (MIA).

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Door de grote vraag vanuit de markt, de steeds strenger wordende eisen die gesteld worden aan een bouwplaats en de constante innovaties waar Bg Lift elke dag aan werkt is de Bg Lift M250 Li-ion. Door het gebruik van o.a. Lithium accu’s welke niets inleveren qua prestaties ten opzichte van de Diesel versie, is de Bg Lift M250 Li-ion een toekomstbestendige keuze.

Met een volledig opgeladen accu kun je acht uur werken met de kraan. Binnen vijf uur is de kraan weer volledig opgeladen. Opladen tijdens het werken met de kraan is ook mogelijk. Deze elektrische versie verliest geen snelheid ten opzichte van de diesel versie, hij is zelfs een stukje sneller. Met de M250 Li-ion bent u voorzien van een geruisloze, compacte en zeer krachtige machine voor een betaalbare prijs.

Door de MIA regeling is het nu nog interessanter om tot aankoop over te gaan.

Extra investeringsaftrek middels MIA-VAMIL

Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek van 27% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek.

Wilt u berekenen hoe groot dit voordeel voor u is?

Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Elektrische minihijskraan

Op de elektrische Minihijskraan van Bg Lift zit een interessante investeringsaftrek regeling, bekend als de MIA regeling. Wanneer u de Bg Lift M250 Li-ion in 2022 aanschaft, valt deze in de MIA regeling.

De juiste code voor de aanvraag is E 3420 – Mobiel elektrisch hijswerktuig.

Meer info vindt u op de website van de Belastingdienst.

aanvraag Subsidie

Deze regeling kan alleen worden aangevraagd door de uzelf, ons advies is dan ook zeker om dit in overleg te doen met een accountant of boekhouder.

Om gebruik te kunnen maken van de MIA, moet u uw aankoop eerst melden bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Dat moet u doen binnen 3 maanden nadat u de opdrachtbevestiging bij ons ondertekend hebt. Daarna kunt u de MIA toepassen in uw belastingaangifte. Lees hoe u uw investering meldt en wat u na uw melding kunt verwachten op de pagina MIA\Vamil melden.

Subsidie Mia

Rekenvoorbeeld:

Investeert u als ondernemer in een milieuvriendelijk bedrijfsmiddel? Dan kunt u fiscaal voordeel behalen door gebruik te maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Om een idee te krijgen hoe groot dit voordeel is kunt u onderstaand rekenvoorbeeld gebruiken.

Voor de actuele belastingtarieven verwijzen wij u naar de Belastingdienst.

Toepassing MIA

Uw fiscale winst bedraagt na de reguliere afschrijving € 75.000 en u betaalt 25% belasting over de fiscale winst van uw bedrijf.

Stel u investeert voor € 100.000 in een bedrijfsmiddel dat op de Milieulijst met code E is vermeld. De aftrek voor code E bedraagt 27% van € 100.000: dat is € 27.000. De fiscale winst wordt nu € 48.000 (€ 75.000 – € 27.000).

Zonder MIA zou u €75.000 x 25% = € 18.750 belasting moeten betalen. Door gebruik te maken van de MIA betaalt u echter maar € 48.000 x 25% = € 12.000 belasting. Uw directe fiscale voordeel bedraagt € 6.750.

De Bg Lift M250 is een volledig elektrische minihijskraan. Deze elektrische versie verliest geen kracht en snelheid ten opzichte van de “normale” diesel hybride versie.

Met een volledig opgeladen accu kunt u acht uur werken met de kraan. Binnen vijf uur is de kraan weer volledig opgeladen. Opladen tijdens het werken met de kraan is tevens ook mogelijk.

De Bg Lift M250 Li-ion is een extreem compacte en krachtige elektrische minihijskraan met een hijshoogte van circa 16 meter. Deze minihijskraan beschikt over oneindig veel mogelijkheden.

Maak nu gebruik van deze RVO regeling en vraag online een offerte aan.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.