Scroll Top
UP AND
OVER

Cela DT25 Spyder

    Werkhoogte: 25 m
    Horizontaal bereik: 12 m
    Capaciteit 230 Kg
    Rotatie: 720º

Iedere klus z’n eigen werkmaterieel.

U wilt vlot, efficiënt en veilig kunnen werken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze machines zijn ontwikkeld voor het werken in de kleine ruimte en verhogen uw productie. Het grote aanbod compact werkmaterieel van Sankoo biedt de ideale oplossing voor elke klus.

Vanzelfsprekend wordt dat begeleid met een passend advies. Zwaar werk was nooit eerder zo leuk!

Nieuw in het assortiment.

Cela heeft nu ook aanhanger hoogwerkers met een werkhoogte van 25 meter in het assortiment. Deze zijn ook volledig accu aangedreven mogelijk. Ontdek nu het complete aanbod hier.

Volledig elektrisch.

De Cela DT15 BLU is een elektrische autohoogwerker welke gebouwd is op een volledige elektrische bestelwagen. De maximale werkhoogte bedraagt 15 meter en heeft hier een stempelbreedte van 2,05 m voor nodig.

Minihijskranen.

Wij bieden een groot assortiment Minihijskranen aan. Deze zijn ook optioneel uit te rusten met een werkbak.

Groot aanbod Verhuurmachines

De verhuurservice van Sankoo biedt uiteenlopende oplossingen. Al onze machines zijn ontwikkeld om efficiënter te werken. Sankoo maakt uw zwaar werk makkelijk. Huur direct een van onze kwalitatief hoogstaande machines. Het aanbod compacte machines bestaat uit minihijskranen, hoogwerkers, glaszuigers, glasrobots, knikladers, minigravers, en laadbruggen.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.