werkfotos van minihijskranen

Sankoo heeft een breed assortiment hijskranen van het merk Bg Lift en Hoeflon. Deze beschikken elk over hun eigen kwaliteiten.

Deze minihijskranen zijn uniek doordat deze compact en flexibel zijn waardoor er gewerkt kan worden in kleine ruimtes. Daarnaast zijn alle modellen uitgevoerd met een elektromotor waardoor deze volledig elektrisch in gesloten ruimtes werken.

Bezoek ook eens ons YouTube kanaal

Bg Lift M250

Bg Lift M400

Bg Lift CWE525

IMK35500

Goed advies

Sankoo adviseert u graag over het grote assortiment minihijskranen. Onze minihijskranen zijn te huur met machinist, onze ervaring wijst uit dat dit vaak de meest efficiente, veilige en kostenbesparende optie is. Wanneer u ervaring heeft met het werken met minihijskranen zijn onze kranen uiteraard ook te huur zonder machinist.

Naast de verhuur is Sankoo importeur van het minihijskranen merk Bg Lift. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste minihijskraan en uitvoering voor uw werkzaamheden.

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.