Scroll Top

Pitbull Kniklader kopen

Een Pitbull Loader koop je bij sankoo

Bij grondverzet is een kniklader (ook wel wiellader of shovel genoemd) onmisbaar. Sankoo verhuurt en verkoopt deze machines met verschillende voorzetstukken die aan de hefarm gekoppeld kunnen worden, bijvoorbeeld palletvorken en klinkerklemmen.

DIRECT MEER
INFORMATIE ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste Pitbull kniklader.

Pitbull X24 serie

Max 1.800 kg | 3,27 Meter

Pitbull X27 serie

Max 2.300 kg | 3,27 Meter

Pitbull X28 serie

Max 2.400 kg | 3,74 Meter

Pitbull Compact Loader
Pitbull Compact Loader
Pitbull pendelas

UNIEK DOOR

Veiligheid

Grote stabiliteit door het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine.

Kwaliteit

Geproduceerd met een hoge kwaliteit staal in combinatie met het gebruik van enkel A-merk componenten. Geproduceerd met de meest moderne robotsystemen.

Kracht

Unieke giek met een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica, met perfecte parallelgeleiding.

DE PITBULL KNIKLADER

De Pitbull kniklader wordt geproduceerd in Nederland, in een volledig nieuwe fabriek van 7.000 m2. Deze fabriek beschikt over de nieuwste technieken met meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceert.

Sankoo gelooft in dit product door de extra aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. Daarnaast is deze machine erg compact en wendbaar, waarmee het een perfecte hulp is bij zware klussen in kleine ruimtes.

Veiligheid is een van de grootste pijlers van de Pitbull compact loader. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden.

Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS/FOPS veiligheidsdak.

Breed scala aan motoraanbod

Krachtige stage 5 kubota motor

De 4-cilinder compacte kubota motor is zeer betrouwbaar. Een groot voordeel is dat de motor een hoog koppel kan leveren bij een laag toerental. Dit zorgt voor minder trillingen en is krachtiger in alle omstandigheden. De motor is tevens onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende vermogens- en milieuklassen.

Met deze stage 5 motoren voldoet u aan alle huidige emissienormen.

Kubota crt

Met deze nieuwste generatie common rail turbo (crt) motoren in combinatie met onze pitbull power pack controller kan maximale efficientie bereikt worden. De power pack controller communiceert met de motor en het oliepompsysteem en zorgt ervoor dat optimale vermogens worden gevraagd en geleverd wanneer nodig. Bij het accelereren van de shovel zal dit ervoor zorgen dat het toerental wordt geboost tot het maximale, waarna het zich zal stabiliseren en het toerental naar beneden gaat. Deze goed uitgebalanceerde toerenregeling zorgt voor een bijzonder laag brandstofverbruik. Zoals u mag verwachten is deze uitvoering ook uitgerust met de unieke inching; hierdoor kan er met hoge olieflow gewerkt worden en toch een lage rijsnelheid behouden worden.

Pitbull Kubota Stage v motor

Elektrisch

Speciaal voor de Pitbull kniklader ontwikkelde overgedimensioneerde onderhoudsvrije elektromotoren. Zorgen voor hoog startkoppel tot hoge rijsnelheid. Van 0 tot 25 km/u volledig traploos. De rijmotor is gekoppeld aan de vertrouwde dana spicer assenconfiguratie met maximale efficiëntie. De andere elektromotor is rechtstreeks gekoppeld aan een stille oliepomp voor de werkhydraulica.

Deze pompen zijn gekend door hun lange levensduur en zeer laag geluidsniveau. Beide elektromotoren worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd vanuit de power pack controller. Hier kunt u op het 7” full colour touch display kiezen voor een eco of performance werkmodus.

De elektromotoren worden gevoed door robuuste lifepo4-batterijen 96v met uitzonderlijk lange actieradius. Standaard voorzien van een 220v lader, maar uit te breiden naar een 380v snellader.

Pitbull Elektrische aandrijving

Knap staaltje werk

Een team van engineers van peeters group heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met de ontwikkeling van de unieke pitbull compact loader. Door gebruik van de meest recente technieken en componenten zijn we erin geslaagd een machine te ontwikkelen die zich onderscheidt van de rest. Krachtiger, compacter en veiliger!

Dit is mede mogelijk gemaakt door de dana spicer assenconfiguratie met pendelende achteras. Deze kan zowel hydrostatisch als elektrisch aangedreven worden. De pendelassen zijn al bekend in de zwaardere gewichtsklassen en worden nu uniek toegepast in onze compact loader.

De spoorbreedte is 1010 mm, ook verkrijgbaar in spoorbreedte 790 mm. De compacte bouwwijze zorgt er ook voor dat de machine te transporteren is op een korte aanhangwagen.

Pitbull Dana Spicer

Stabiliteit ontmoet kracht

De Pitbull shovel is ontworpen met een laag zwaartepunt en pendelas. Dit zorgt voor optimaal rijcomfort, zelfs op de meest oneffen terreinen. Indien uitgerust met de nodige opties voor wegtoelating, zijn alle modellen toegelaten op de openbare weg.

Met de joystick inching functie is het mogelijk om met een hoge olieflow te werken en toch een lage rijsnelheid te behouden. Ideaal om te werken met alle soorten aanbouwdelen, zoals een armmaaier of een werktuig gemonteerd aan de 3-puntshefinrichting aan de achterzijde.

Pitbull 3 punts hefinrichting

De pitbull in beeld:

Stel zelf uw unieke pitbull samen

Ontdek de ruime keuze in gewichtsklassen, motoren en accessoires.

Het is mogelijk de Pitbull volledig samen te stellen op uw wensen. Daarnaast kunnen wij u een duidelijk beeld geven hoe uw pitbull er dan uit komt te zien. In dit proces adviseren wij u natuurlijk graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Banden naar keuze

Pitbull Kniklader bandenkeuze

Kleur naar keuze

Pitbull Compact Loader kleuren
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.