Pitbull Compact Loader

Pitbull Compact Loader

UNIEK DOOR

Veiligheid

Grote stabiliteit door het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine.

Kwaliteit

Geproduceerd met een hoge kwaliteit staal in combinatie met het gebruik van enkel A-merk componenten. Geproduceerd met de meest moderne robotsystemen.

Kracht

Unieke giek met een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica, met perfecte parallelgeleiding.

Pitbull Compact Loader Kniklader

P-Z giek

Unieke giek constructie die door gebruik van P- en Z-kinematiek zowel een hoge uitbreek kracht als optimale parallelle geleiding heeft.

Pitbull Loader uitvalbeveiliging

Uitvalbeveiliging

Uitvalbeveiliging blijft ten aller tijde binnen de machine afmetingen. Geen last meer van uitzwaaiende beugels of deuren.

Pitbull Compact Loader Kniklader

Pendel as

Het vaste knikpunt in combinatie met de pendelende achteras zorgen voor een optimale stabiliteit.

Pitbull Compact Loader Kniklader

Onderhoud

Alle filters die regelmatig schoongemaakt dienen te worden liggen bij het openen van de motorkappen binnen handbereik wat zorgt voor een grote service toegankelijkheid.

Pitbull Compact Loader Kniklader aandrijfas

Assen

De zeer sterke 12.000 kg Dana Spicer assen kunnen ruim 3 keer het gewicht van de Pitbull dragen. Dit vergroot de levensduur en zorgt voor maximale capaciteit.

Pitbull Compact Loader Kniklader motor

Motor

De 4 cilinder Kubota V1505 motor is het hart van de Pitbull. Standaard levert deze motor een vermogen van 36 PK, met turbo levert deze zelfs 45 PK.

Pitbull Compact Loader Kniklader
Pitbull Compact Loader Kniklader
Pitbull Compact Loader Kniklader
Pitbull Loader doorsnee
Pitbull Kniklader Afmetingen
Pitbull Kniklader Afmetingen

DE PITBULL KNIKLADER

De Pitbull kniklader wordt geproduceerd in Nederland, in een volledig nieuwe fabriek van 7.000 m2. Deze fabriek beschikt over de nieuwste technieken met meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceert.

Sankoo gelooft in dit product door de extra aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. Daarnaast is deze machine erg compact en wendbaar, waarmee het een perfecte hulp is bij zware klussen in kleine ruimtes.

Veiligheid is een van de grootste pijlers van de Pitbull compact loader. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden.

Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS/FOPS veiligheidsdak.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.