Kniklader Huren

Een van onze knikladers huren doe je eenvoudig door het formulier op de website in te vullen. Een kniklader is een essentieel hulpmiddel voor onder meer grondverzetbedrijven, aannemers, sloopbedrijven, kabelleggers en nog vele andere. Deze machine is geschikt voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen.

Direct meer informatie ontvangen?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste kniklader.
Pitbull X24
1.800 Kg Hefvermogen | 3,2 Meter Hefhoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 135,- p/D
Pitbull X27
2.300 Kg Hefvermogen | 3,2 Meter Hefhoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 135,- p/D
Avant 640
1.100 Kg Hefvermogen | 2,8 Meter Hefhoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 135,- p/D
Avant 750
1.500 Kg Hefvermogen | 3,1 Meter Hefhoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 135,- p/D
  • Recente machines
  • Geen aanbetaling
  • Flexibele planning
Fuchs F950H
1.450 Kg Hefvermogen | 2,7 Meter Hefhoogte
Beschikbaar vanaf:
€ 135,- p/D

AVANT Knikladers Huren

Vanuit onze positieve ervaringen met Avant opteren wij voor dit merk van knikladers. Avant heeft een compleet aanbod van machines in diverse formaten en met tal van mogelijkheden. De knikladers zijn veelzijdig, krachtig, compact, innovatief en duurzaam onder alle omstandigheden.
Bij de keuze voor een kniklader spelen o.a. ondergrond, afstand en hoogte een belangrijke rol. Sankoo ondersteunt u graag met een gepast advies. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze kniklader en/of minigraver.

PITBULL Knikladers Huren

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van de meest hoogwaardige producten. Het frame wordt vervaardigd uit hoog kwaliteit staal en er wordt enkel gebruik gemaakt van A-merk componenten. Standaard wordt de machine voorzien van onze unieke giek welke gebruik maakt van een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica. Dit maakt de machine zeer krachtig en zorgt voor een perfecte parallelgeleiding.

Veiligheid is een van de grootste pijlers van de Pitbull. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen.

Avant 700-serie Kniklader shovel
Pitbull kniklader huren
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.