Scroll Top

Kniklader kopen

De knikladers van pitbull staan bekend om uitstekende prestatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is zeer compact en wenbaar, en uitermate geschikt voor het werken op oneffen ondergronden. Andere benamingen voor machines zijn shovels of minishovels.

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het frame is vervaardigd uit hoogwaardig staal en er worden enkel A-merk componenten gebruikt. De Pitbull knik laders worden geproduceerd in een nieuwe fabriek in Nederland. Deze fabriek beschikt over het meest moderne machinepark en meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige kniklader producten produceren.

Uit voorraad leverbaar
Pitbull X24 serie
Pitbull X24
1.800 Kg Hefvermogen | 2.400 Kg Eigen gewicht
Beschikbaar vanaf:

€  32.500,-

Sankoo's Keuze
Pitbull X27 serie
Pitbull X27
2.300 Kg Hefvermogen | 2.700 Kg Eigen gewicht
Beschikbaar vanaf:

Op aanvraag

Pitbull X28 serie
Pitbull X28
2.400 Kg Hefvermogen | 2.800 Kg Eigen gewicht
Beschikbaar vanaf:

Op aanvraag

Elektrische Pitbull
  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst
Fuchs Knikladers
Fuchs F800 Serie
1.000 Kg Hefvermogen | 1.390 Kg Eigen gewicht
Fuch F900 Serie
Fuchs F900 Serie
1.650 Kg Hefvermogen | 1.940 Kg Eigen gewicht
Fuch F1000 Serie
Fuchs F1000 Serie
1.700 Kg Hefvermogen | 2.080 Kg Eigen gewicht
Fuch F1200 Serie knikladers
Fuchs F1200 Serie
1.850 Kg Hefvermogen | 2.280 Kg Eigen gewicht

DIRECT MEER
INFORMATIE ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste kniklader.

Fuch F1300 Serie
Fuchs F1300 Serie
2.000 Kg Hefvermogen | 2.750 Kg Eigen gewicht
Fuch F1400 Serie
Fuchs F1400 Serie
2.450 Kg Hefvermogen | 3.080 Kg Eigen gewicht

De Kniklader

Een kniklader is een essentieel hulpmiddel voor onder meer grondverzet bedrijven, aannemers, sloopbedrijven, kabelleggers en nog vele andere. Deze minishovels zijn geschikt voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen. Bij Sankoo kunt u knikladers kopen van Pitbull en Fuchs. Op zoek naar een andere oplossing, wij adviseren u graag.

PITBULL LOADERS

De Pitbull compact loader is een uniek product met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is compact en zeer wendbaar. Het is de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes.

De Pitbull kniklader is een unieke machine met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De Pitbull minishovel is compact en wendbaar en daarom ideaal voor grote werken in kleine ruimtes. Dankzij de lage zithoogte is het ook mogelijk om indoor werken uit te voeren.

Logo Pitbull

Knikladers van Pitbull?

De knikladers van pitbull staan bekend om uitstekende prestatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is zeer compact en wenbaar, en uitermate geschikt voor het werken op oneffen ondergronden.

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het frame is vervaardigd uit hoogwaardig staal en er worden enkel A-merk componenten gebruikt bij de knik lader. De Pitbull wordt geproduceerd in een nieuwe fabriek in Nederland. Deze fabriek beschikt over het meest moderne machinepark en meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige kniklader producten produceren.

Stel uw UNIEKE PITBULL samen

Ontdek de ruime keuze in gewichtsklassen, motoren en accessoires.

Het is mogelijk de Pitbull volledig samen te stellen op uw wensen. Daarnaast kunnen wij u een duidelijk beeld geven hoe uw pitbull er dan uit komt te zien. In dit proces adviseren wij u natuurlijk graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Banden naar keuze:

Pitbull Kniklader bandenkeuze

Kleur naar keuze:

Pitbull Compact Loader kleuren
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.