Kniklader kopen

Een kniklader koop je bij sankoo

Bij grondverzet is een kniklader (ook wel wiellader of shovel genoemd) onmisbaar. Sankoo verhuurt en verkoopt deze machines met verschillende voorzetstukken die aan de hefarm gekoppeld kunnen worden, bijvoorbeeld palletvorken en klinkerklemmen.

DIRECT MEER
INFORMATIE ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste kniklader.

De Kniklader

Een kniklader is een essentieel hulpmiddel voor onder meer grondverzet bedrijven, aannemers, sloopbedrijven, kabelleggers en nog vele andere. Deze minishovels zijn geschikt voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen.

PITBULL LOADERS

De Pitbull compact loader is een uniek product met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is compact en zeer wendbaar. Het is de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes.

De Pitbull kniklader is een unieke machine met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De Pitbull minishovel is compact en wendbaar en daarom ideaal voor grote werken in kleine ruimtes. Dankzij de lage zithoogte is het ook mogelijk om indoor werken uit te voeren.

CONFIGUREER UW UNIEKE PITBULL

Ontdek de ruime keuze in gewichtsklassen, motoren en accessoires.

Op de vernieuwde website van de peeters group vindt u de unieke pitbull configurator. In deze online omgeving stelt u zeer eenvoudig en binnen enkele minuten zelf uw ideale pitbull samen. Bij elke optie, keuze en wijziging geeft de configurator aan hoe uw pitbull er uit komt te zien. U ziet actuele prijzen en lopende acties, bijvoorbeeld inruilmogelijkheden van uw huidige compact loader. Met één druk op de knop vraagt u direct een offerte aan Pitbull brengt u dan in contact met de voor u dichtstbijzijnde dealer of een medewerker van het Pitbull verkoopteam.

Banden naar keuze:

Pitbull Kniklader bandenkeuze

Kleur naar keuze:

Pitbull Compact Loader kleuren

Knikladers van Pitbull?

De knikladers van pitbull staan bekend om uitstekende prestatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is zeer compact en wenbaar, en uitermate geschikt voor het werken op oneffen ondergronden.

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het frame is vervaardigd uit hoogwaardig staal en er worden enkel A-merk componenten gebruikt. De Pitbull wordt geproduceerd in een nieuwe fabriek in Nederland. Deze fabriek beschikt over het meest moderne machinepark en meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceren.

AVANT KNIKLADERS

Vanuit onze positieve ervaringen met Avant opteren wij voor dit merk van knikladers. Avant heeft een compleet aanbod van shovels in diverse formaten en met tal van mogelijkheden. De knikladers zijn veelzijdig, krachtig, compact, innovatief en duurzaam onder alle omstandigheden. Bij de keuze voor een kniklader spelen o.a. ondergrond, afstand en hoogte een belangrijke rol. Sankoo ondersteunt u graag met een gepast advies.

Avant R-serie Kniklader shovel
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.