Scroll Top

BENELUX DEALER VOOR HEMATEC

MET TROTS PRESENTEREN WIJ EEN NIEUW PRODUCT!

De Duitse fabrikant van hoogwerker Hematec heeft het Nederlandse verkoop- en verhuurbedrijf Sankoo aangesteld als distributeur voor zijn Helix hoogwerkers en kranen in België en Nederland. De eerste aankoop en levering is een IMK 35500 kraan, de eerste in Nederland.

Sankoo is de benelux dealer voor hematec. Sankoo is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van spinkranen en zijn gevestigd in Bergeijk bij Eindhoven. We hebben ook een Belgisch depot in Overpelt en een Duitse vestiging in Düsseldorf.

De nieuwe IMK-kraan heeft een totale breedte van 980 mm, een uit vijf secties bestaande telescopische verticale mast met daarboven een jib van 5,1 meter met vier secties.

De maximale tiphoogte is 10,5 meter, terwijl hij ladingen tot 500 kg kan oppakken en vervoeren met een straal van 3,5 meter en een hefhoogte van 6,6 meter. De IMK 35500 kan ook 350kg tot 4,3 meter heffen.

Hematec dealer

De IMK35500 is ideaal voor het werken in fabriekshallen omdat deze hijskraan volledig elektrisch opereert. Geen uitstoot en geluidsoverlast.

Dit maakt het dan ook de beste keuze voor werken in industriële omgevingen waar de ruimte beperkt is. De IMK35500 minihijskraan is dan ook de ideale vervanger van de bovenloopkraan.

De IMK35500 is:
Compact
Krachtig
Flexibel
Volledig elektrisch
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiënte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.