Benelux dealer voor Hematec

De Duitse fabrikant van hoogwerker Hematec heeft het Nederlandse verkoop- en verhuurbedrijf Sankoo aangesteld als distributeur voor zijn Helix hoogwerkers en kranen in België en Nederland.
De eerste aankoop en levering is een IMK 35500 kraan, de eerste in Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van spinkranen en zijn gevestigd in Bergeijk bij Eindhoven. We hebben ook een Belgisch depot in Overpelt en een Duitse vestiging in Düsseldorf. De nieuwe IMK-kraan heeft een totale breedte van 980 mm, een uit vijf secties bestaande telescopische verticale mast met daarboven een jib van 5,1 meter met vier secties. De maximale tiphoogte is 10,5 meter, terwijl hij ladingen tot 500 kg kan oppakken en vervoeren met een straal van 3,5 meter en een hefhoogte van 6,6 meter. De IMK 35500 kan ook 350kg tot 4,3 meter heffen.

De IMK35500 is ideaal voor het werken in fabriekshallen omdat deze hijskraan volledig elektrisch opereert. Geen uitstoot en geluidsoverlast. Dit maakt het dan ook de beste keuze voor werken in industriële omgevingen waar de ruimte beperkt is. De IMK35500 minihijskraan is dan ook de ideale vervanger van de bovenloopkraan.

Sankoo dealer van Hematec

Johan van der Sanden van Sankoo (L) met Frank Rodert van Hematec