Scroll Top
Bent u al bekend met de Bg Lift cwe525 AT minihijskraan versie?

De AT versie is uitermate geschikt voor ruw terrein en biedt een bredere mogelijkheid tot het inzetten van de minihijskraan. Het grotere vermogen van de dieselmotor en het daarbij behorende hogere koppel verhogen de terreinvaardigheid van de kraan. In deze blog gaan wij verder in op de technologie van deze compacte minihijskraan.

Alle functies onder controle

De proportioneel aangepaste multifunctionele afstandsbediening met display en geïntegreerde controle, maakt het mogelijk om een compleet overzicht te krijgen van alle parameters van de machine. Door het complete overzicht ontstaat er meer controle over de functies van alle parameters van de machine. Dit geeft ook meer nauwkeurigheid voor de bediening van alle kraanfuncties.

Zwenken zonder begrenzing

De op het frame gemonteerde ballast maakt het mogelijk eindeloos te zwenken. Het zwenkbereik is dan ook oneindig, wat belangrijk is bij het uitvoeren van nauwkeurig werk.

Bg Lift CWE525 Minihijskraan te huur
Altijd klaar voor het werk

De X-configuratie van het frame van de Bg Lift CWE525 geeft de mogelijkheid om met ingetrokken stempels te werken. Gemakkelijk rijden maakt het mogelijk om af te stempelen en te werken op steile hellingen. Het is de bedoeling dat machines altijd klaar staan voor het werk en gemakkelijk kunnen rijden wanneer nodig. Daarnaast wordt er vaak gewerkt op steile hellingen. Hierbij is het belangrijk dat er gemakkelijk en veilig gereden wordt met de machines. Dit frame geeft deze mogelijkheid.

Laden en transporteren

De compacte bouwwijze en hoge bodemvrijheid van de minihijskraan maakt het mogelijk te laden met korte verlaadrails. Dit scheelt qua budget, maar ook in plaats en ruimte. Een korte verlaadrails resulteert in een minder prijzige verlaadrails. Daarnaast neemt een korte verlaadrails ook minder plek in beslag. Kortom, een krachtige compacte kraan, die gemakkelijk te laden is.

Jib Over Line

Zowel de jib-lengte als de capaciteit van de kraan zijn uniek. De maximale hijslast bedraagt maar liefst 14.515 kg. Het maximale horizontale bereik is 29,40 m en de maximale hijshoogte is 32,50 m. Hieruit is te concluderen dat de kraan over een unieke capaciteit en jib-lengte beschikt.
De Bg Lift CWE525 AT versie brengt verschillende voordelen met zich mee. Onder andere op het gebied van veiligheid, de functionaliteit en de capaciteiten van de machine. En natuurlijk nog veel meer!

De Bg Lift CWE525 is:
Compact
Krachtig
Flexibel
Een exclusief project
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiënte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.