Scroll Top
Bg Lift M060
580 kg 4,25 m   3,01 m

Een klein Meesterwerk

Deze Pick and Carry minihijskraan kan rijden met last en heeft een zwenkbereik van 25° + 25° wat de mogelijkheid tot precisiewerk verhoogd.

De Bg Lift M060 is extreem compact en ergonomisch, ontwikkeld door Bg Lift speciaal voor het gebruik in krappe ruimtes of op verdiepingsvloeren.

Bg Lift M060 zonder achtergrond
bg-lift-m250-overzicht-2
Bg Lift M250
2.500 kg 15,90 m   12,85 m

Extreem compact & krachtig

De compacte afmetingen en het lage gewicht van de kraan gecombineerd met de bijzonder fijngevoelige bediening maken het uitvoeren van gecompliceerde taken mogelijk.

Deze minihijskraan beschikt over oneindig veel mogelijkheden. De hydraulische jib maakt werken met de kraan zonder hijslier mogelijk. Daarnaast is de Bg Lift M250 eenvoudig te verrijden en transporteren.

Bg Lift M250 Li-ion
2.500 kg 15,90 m   12,85 m

volledig elektrische Minihijskraan

De Bg Lift M250 Li-ion minihijskraan is een extreem compacte, elektrisch accu aangedreven kraan.

De Bg Lift M250 Li-ion is aangedreven door rupsen. Deze rupsbanden zijn hydraulisch verbreedbaar wat de stabiliteit van deze minihijskraan verhoogt. Hierdoor kan er ook gewerkt worden op ongelijke en onverharde ondergronden.

Bg Lift M400 Compactkraan met Manbak
Wist u dat?

Alle modellen* zijn (optioneel) uit te rusten met een 2 persoons werkbak.

Waardoor je een minihijskraan en hoogwerker kunt combineren in één machine.

De compactkranen zijn ontworpen met EN280 goedkeuring. Dit is een unieke eigenschap van deze compacte kranen. Niet investeren in 2 machines maar in 1. Wie wil dat nou niet?

*M.u.v. Bg Lift M060

Bg Lift M400
4.000 kg 21,10 m   17,00 m

Unieke Pick & Carry Minihijskraan

De Bg Lift M400 is een unieke Pick and Carry minihijskraan. Een mini hijskraan waarvan de kracht/gewicht ratio nog nooit is gezien.

De M400 is uitgerust met geavanceerde dwarsbalken welke de stabiliteit waarborgen. De Bg Lift M400 minihijskraan kan worden uitgevoerd met een Diesel- als een Elektromotor en is daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

M400 zonder achtergrondkopie
Bg Lift CWE315 Minihijskraan
Bg Lift CWE315
10.000 kg 29,20 m   26,35 m

een briljante compacte kraan

De Bg Lift CWE315 minihijskraan is een exclusief project van Bg Lift.

Welke geboren is uit de behoefte om een compacte en lichte kraan te maken, maar tegelijkertijd sterk en krachtig als collega’s van een hoger segment. Het resultaat?

Meer dan 26 meter horizontale reikwijdte en bijna 10 ton hefcapaciteit met een verlaagd en uiterst wendbaar chassis.

Bg Lift CWE525
14.515 kg 32,50 m   29,40 m

De krachtigste minihijskraan

De Bg Lift CWE525 minihijskraan is gebouwd met een zeer laag zwaartepunt, dit in combinatie met de kruisopstelling van de afstempeling maakt het mogelijk om in kleine ruimtes zware en volumineuze (machines e.d.) lasten op te nemen.

De stempelcilinders zijn robuust uitgevoerd met een lange slag, maakt het mogelijk de kraan af te stempelen op zachte en oneffen ondergrond.

Bg Lift cwe525 zonder achtergrond
Gaat ook u de bedrijfsefficiency verhogen?
Vraag dan nu een demo aan!

Waar worden Bg Lift Minihijskranen gemaakt?

Bg Lift is een innoverende fabrikant van minihijskranen uit Noord Italië.

Wat is de levertijd?

De levertijd van onze minihijskranen is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Vraag daarom direct een offerte aan! We hebben een aantal minihijskranen in voorbestelling staan zodat we altijd snel kunnen leveren.

Kan ik de minihijskraan eerst proberen?

Wij verhuren ook minihijskranen van Bg Lift. Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina of neem contact met ons op. Dit kan ook met machinist, dan zal onze ervaren machinist u een duidelijke uitleg geven.

Wat zijn de regels omtrent het werken met een werkbak?

De minihijskranen van Bg Lift zijn dan ook specifiek ontworpen en goedgekeurd om te dienen als hijskraan en hoogwerker met een EN280 goedkeuring. Deze mogelijkheid is bij het aanschaffen van een minihijskraan van Bg Lift een optie. Daardoor kunt u indien de optie en dus goedkeuring aanwezig is gewoon gebruik maken van de werkbak in combinatie met onze minihijskranen. Klik hier om meer te lezen.

 

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.