Scroll Top

Sankoo is dealer van pitbull loaders

MET TROTS PRESENTEREN WIJ EEN NIEUW PRODUCT!

Sankoo presenteert een nieuwe kniklader in haar assortiment, de Pitbull Compact Loader. Dit nieuwe product is een nieuwe serie mini shovel welke recent in de markt is gezet. Deze knikladers worden geproduceerd in Nederland in een volledig nieuwe fabriek van 7.000 m2. Deze fabriek beschikt over de nieuwste technieken met meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceert. Sankoo gelooft in de Pitbull Loader door de extra aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. Daarnaast is deze kniklader erg compact en wendbaar, waarmee het een perfecte hulp is bij zware klussen in kleine ruimtes.

Pitbull X22 serie

Max 1.500 kg | 3,27 Meter

Pitbull X24 serie

Max 1.800 kg | 3,27 Meter

Pitbull X27 serie

Max 2.300 kg | 3,27 Meter

Pitbull X28 serie

Max 2.400 kg | 3,74 Meter

Een veilige kniklader

Veiligheid is een van de grootste pijlers van de Pitbull Loader. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull Loader zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden.

Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de Pitbull shovel geleverd met een ROPS/FOPS veiligheidsdak.

Configureer uw eigen Pitbull Compact Loader.

Pitbull Compact Loader Kniklader
Pitbull Compact Loader Kniklader

Kwalitatief hoogwaardig product

De kwaliteit van de Pitbull Compact Loader wordt gegarandeerd door het gebruik van de meest hoogwaardige producten. Het frame wordt vervaardigd uit hoog kwaliteit staal en er wordt enkel gebruik gemaakt van A-merk componenten. Standaard wordt de kniklader voorzien van onze unieke giek welke gebruik maakt van een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica. Dit maakt de Pitbull shovel zeer krachtig en zorgt voor een perfecte parallelgeleiding.

Optioneel is de Pitbull Compact Loader verkrijgbaar met cabine voor het werken in alle weersomstandigheden. Een brede keuze aan banden zorgt ervoor dat de Pitbull kniklader aan allerlei soorten werk aangepast kan worden. Verder kan hij geheel naar eigen wens op kleur geleverd worden.
De Pitbull loader wordt geproduceerd door de Peeters Group. Deze staan voor solide, innovatieve en scherp geprijsde landbouwmachines.

Stel uw pitbull Loader samen:

Ontdek de ruime keuze in gewichtsklassen, motoren en accessoires.

Op de vernieuwde website van de peeters group vindt u de unieke pitbull configurator. In deze online omgeving stelt u zeer eenvoudig en binnen enkele minuten zelf uw ideale pitbull samen. Bij elke optie, keuze en wijziging geeft de configurator aan hoe uw pitbull er uit komt te zien. U ziet actuele prijzen en lopende acties, bijvoorbeeld inruilmogelijkheden van uw huidige compact loader. Met één druk op de knop vraagt u direct een offerte aan Pitbull brengt u dan in contact met de voor u dichtstbijzijnde dealer of een medewerker van het Pitbull verkoopteam.

Banden naar keuze:

Pitbull Kniklader bandenkeuze

Kleur naar keuze:

Pitbull Compact Loader kleuren

Vrijblijvende Pitbull loader Demo op locatie

Heeft u interesse in een vrijblijvende demo van de Pitbull compact loader?

Pitbull staat met hun nieuwe promotiebus klaar om ook bij u een demonstratie te geven. Deze is vrijblijvend en is zowel voor u als ons een goede stap om Pitbull op de kaart te zetten!

Aarzel dus niet en maak gebruik van deze mogelijkheid!

Pitbull Demo op locatie

ALLES OVER de PITBULL Loader

In deze brochure ziet u alle voordelen van onze Pitbull Compact Loader. De machine is zeer breed inzetbaar; zowel agrarisch, industrieel, in de groenvoorziening als hobbymatig.

Dit nieuwe product is een nieuwe serie mini shovel welke recent in de markt is gezet. Deze knikladers worden geproduceerd in Nederland in een volledig nieuwe fabriek van 7.000 m2. Deze fabriek beschikt over de nieuwste technieken met meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceert.

Sankoo gelooft in dit product door de extra aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. Daarnaast is de Pitbull shovel erg compact en wendbaar, waarmee het een perfecte hulp is bij zware klussen in kleine ruimtes.

Pitbull informatie

Volledig elektrische kniklader

Door de grote vraag vanuit de markt met het besef dat elektrisch rijden vele voordelen oplevert presenteren we een elektrische Pitbull. Door het gebruik van o.a. een onafhankelijke bediening van de hydraulica en de rijaandrijving in combinatie met een hoog voltage accupakket, zet de Pitbull een flinke stap vooruit. Er is keuze tussen een 16kWh en een 24kWh accupakket. Beide zijn ze voorzien van 96 volt en hebben een oplaadsnelheid van maar 2 uur. Zo kunt u gebruik maken van een geruisloze, compacte en zeer krachtige machine voor een betaalbare prijs.

Door het hoge vermogen wordt het zelfs mogelijk om elektrische aanbouwdelen aan te sluiten, zonder dat je prestaties verliest!

Elektrische Pitbull X22s

Verkrijgbaar met subsidieregeling!

Door de MIA/VAMIL subsidieregelingen is het nu nog interessanter om tot aankoop over te gaan.

  • Tot 36% MIA
  • Tot 75% VAMIL
De Pitbull Loader is:
Veilig
Krachtig
Praktisch
Kostenbesparend
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.