Scroll Top

Elektrische kniklader Pitbull Compact Loader

Door de grote vraag vanuit de markt, het besef dat elektrisch rijden vele voordelen oplevert en constante innovaties waar Peeters Group elke dag aan werkt, is de introductie van de elektrische kniklader van Pitbull een feit. Door het gebruik van o.a. een onafhankelijke bediening van de hydraulica en de rijaandrijving in combinatie met een hoog voltage accupakket, zal de elektrische Pitbull een flinke stap vooruit zetten in het segment.

Met het aanbod van 2 accupakketten, namelijk een 16kWh en een 24kWh pakket beide voorzien van 96 volt en een oplaadsnelheid van 2uur neemt de Pitbull een brede positie in, in de markt. O.a. de agrariër, de machinist, de hovenier en de stratenmaker zijn straks voorzien van een geruisloze, compacte zeer krachtige machine voor een betaalbare prijs.

Door het hoge vermogen wordt het zelfs mogelijk om elektrische aanbouwdelen aan te sluiten op het accupakket om deze te gebruiken zonder dat je prestaties verliest, integendeel! Geïnteresseerd in het kopen van een elektrische kniklader, bekijk het aanbod hieronder of neem vrijblijvend contact op.
Door de MIA/VAMIL subsidieregelingen is het nu nog interessanter om tot aankoop over te gaan. Dit kan dit jaar nog!

Pitbull X28 serie
Pitbull X24-50e
1.800 Kg Hefvermogen | 2.400 Kg Eigen gewicht
Beschikbaar vanaf:
€ 48.978,-
Pitbull X28 serie
Pitbull X27-50e
2.300 Kg Hefvermogen | 2.700 Kg Eigen gewicht
Beschikbaar vanaf:
€ 50.008,50
Pitbull X28 serie
Pitbull X28-50e
2.400 Kg Hefvermogen | 2.800 Kg Eigen gewicht
Beschikbaar vanaf:
€ 50.877,-
  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst

De Kniklader

Een kniklader is een essentieel hulpmiddel voor onder meer grondverzet bedrijven, aannemers, sloopbedrijven, kabelleggers en nog vele andere. Deze minishovels zijn geschikt voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen.

PITBULL LOADERS

De Pitbull compact loader is een uniek product met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is compact en zeer wendbaar. Het is de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes.

De Pitbull kniklader is een unieke machine met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De Pitbull minishovel is compact en wendbaar en daarom ideaal voor grote werken in kleine ruimtes. Dankzij de lage zithoogte is het ook mogelijk om indoor werken uit te voeren.

Elektrische Pitbull X28
Pitbull X28 serie

DE PITBULL KNIKLADER

De Pitbull kniklader wordt geproduceerd in Nederland, in een volledig nieuwe fabriek van 7.000 m2. Deze fabriek beschikt over de nieuwste technieken met meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceert.

Sankoo gelooft in dit product door de extra aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. Daarnaast is deze machine erg compact en wendbaar, waarmee het een perfecte hulp is bij zware klussen in kleine ruimtes.

Veiligheid is een van de grootste pijlers van de Pitbull compact loader. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden.

Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS/FOPS veiligheidsdak.

Elektrisch

Speciaal voor de Pitbull kniklader ontwikkelde overgedimensioneerde onderhoudsvrije elektromotoren. Zorgen voor hoog startkoppel tot hoge rijsnelheid. Van 0 tot 25 km/u volledig traploos. De rijmotor is gekoppeld aan de vertrouwde dana spicer assenconfiguratie met maximale efficiëntie. De andere elektromotor is rechtstreeks gekoppeld aan een stille oliepomp voor de werkhydraulica.

Deze pompen zijn gekend door hun lange levensduur en zeer laag geluidsniveau. Beide elektromotoren worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd vanuit de power pack controller. Hier kunt u op het 7” full colour touch display kiezen voor een eco of performance werkmodus.

De elektromotoren worden gevoed door robuuste lifepo4-batterijen 96v met uitzonderlijk lange actieradius. Standaard voorzien van een 220v lader, maar uit te breiden naar een 380v snellader.

Pitbull Elektrische aandrijving

Stabiliteit ontmoet kracht

De Pitbull shovel is ontworpen met een laag zwaartepunt en pendelas. Dit zorgt voor optimaal rijcomfort, zelfs op de meest oneffen terreinen. Indien uitgerust met de nodige opties voor wegtoelating, zijn alle modellen toegelaten op de openbare weg.

Met de joystick inching functie is het mogelijk om met een hoge olieflow te werken en toch een lage rijsnelheid te behouden. Ideaal om te werken met alle soorten aanbouwdelen, zoals een armmaaier of een werktuig gemonteerd aan de 3-puntshefinrichting aan de achterzijde.

Pitbull 3 punts hefinrichting

De pitbull in beeld:

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.