Glasrobots / zuigers

Bij Sankoo vindt u de glasrobot / glaszuiger die u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken.


Glasrobot huren - Glaszuiger huren

Wilt u een Glasrobot huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van glasrobots (indien gewenst) met bediening voor alle mogelijke taken en klussen. Glaszetten was nog nooit zo makkelijk doormiddel van onze Glaszuigers welke makkelijk te huren zijn in combinatie met een van onze compact kranen.

Ons aanbod glasrobots / zuigers


Robby 420 Glasrobot

Bekijk Glasrobot

VL500 Glaszuiger

Bekijk Glaszuiger

Kappel Glaszuiger

Bekijk Glaszuiger

Righetti Glaszuigers

Bekijk Glaszuiger


Viavac Glaszuiger

Bekijk Glasrobot

Righetti Dakplatenzuiger

Bekijk Glasrobot

Righetti Steenzuiger

Bekijk Glasrobot


Het huren van een glasrobot - glaszuiger

De glasrobots van Robby maken het mogelijk om glas te plaatsen zonder zware inspanningen. Deze compacte machine is bijzonder gemakkelijk manoeuvreerbaar en eenvoudig te vervoeren. Door de krachtige voorwielaandrijving en brede banden staat de Robby bekend als een terreinvaardige allrounder. De glasrobots van Robby zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Divers aanbod verhuur

We hebben een divers aanbod in glaszuigers welke tot wel 1.200 kg kunnen heffen. Het hanteren en plaatsen van glas was nog nooit zo makkelijk. Verklein het risico op schade door gebruik te maken van onze glaszuiger. Naast de verhuur van onze glaszuigers kunt u ook een compact kraan met bediening huren, dan zorgt het personeel van Sankoo dat uw ruit veilig en gemakkelijk geplaatst kan worden.

Plaatsen van glas