Knikladers/minigravers

Bij grondverzet is een kniklader (ook wel wiellader of shovel genoemd) onmisbaar. Sankoo verhuurt en verkoopt deze machines met verschillende voorzetstukken die aan de hefarm gekoppeld kunnen worden, bijvoorbeeld palletvorken en klinkerklemmen.


Kniklader huren - Minigraver huren

Wilt u een kniklader huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van knikladers voor alle mogelijke taken en klussen.

Ons aanbod knikladers


Avant 640

Bekijk machine

Avant 750

Bekijk machine

Fuchs F950H

Bekijk machine

Stobbenboor

Bekijk machine


Ons aanbod minigraversKniklader Verhuur - Minigraver Verhuur


Diversiteit

Een kniklader is een essentieel hulpmiddel voor onder meer grondverzetbedrijven, aannemers, sloopbedrijven, kabelleggers en nog vele andere. Deze machine is geschikt voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen.

Avant

Vanuit onze positieve ervaringen met Avant opteren wij voor dit merk van knikladers. Avant heeft een compleet aanbod van machines in diverse formaten en met tal van mogelijkheden. De knikladers zijn veelzijdig, krachtig, compact, innovatief en duurzaam onder alle omstandigheden.

Bij de keuze voor een kniklader spelen o.a. ondergrond, afstand en hoogte een belangrijke rol. Sankoo ondersteunt u graag met een gepast advies. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze kniklader en/of minigraver.