Avant 700-serie

GROOTSTE EN KRACHTIGSTE AVANT

  • Hoogste hefvermogen, trekkracht en rijsnelheid (tot 26 km/u)
  • Alle mogelijke Avant-aanbouwwerktuigen zijn compatible omwille van de hoge olietoevoer naar de hydraulische functies
  • Telescopische hefarm standaard
  • Groot assortiment aan mogelijke opties
  • Alle soorten cabines, inclusief DLX-cabine met airconditioning, mogelijk
  • Het nieuwe, door Avant zelf ontwikkelde Optidrive™ aandrijvingssysteem, zorgt voor nog betere prestaties van de kniklader (tot 10% meer vermogen)

HEFVERMOGEN
Bij de ontwikkeling van de AVANT 700-serie werd er vooral gefocust op het hefvermogen. De ruimere afmetingen zorgen voor een betere balans bij het hanteren van zware lasten. Het hefvermogen van de 700-serie loopt zelfs op tot 1600kg.

SNELHEID
De nieuwe AVANT 760i is voorzien van de meest vooruitstrevende technologie en haalt een rijsnelheid tot 30 km/u. De AVANT 760i beschikt over 20% meer motorvermogen en 40% meer koppel en verbruikt 20% minder dan de AVANT 750.

De rijsnelheid van een AVANT 750 loopt op tot 25 km/u, waardoor the machine zeer geschikt is voor vb. onderhoudswerken op openbare wegen.

De AVANT 745 haalt een snelheid van 15 km/u, wat in principe voldoende is voor werken op kleinere oppervlaktes.

COMFORT
De wielbasis van de AVANT 700-serie is iets langer dan bij de 600-serie. Tegelijkertijd zorgen de grotere wielen voor meer comfort, zeker bij hogere snelheden. Met bijkomende opties en verschillende types van cabines kan het comfort nog verder verhoogd worden.