Bg Lift CWE315


Neem contact met ons op

Technologie


  • Alle functies onder controle
  • Zwenken zonder begrenzing
  • Altijd klaar voor het werk
  • Gemakkelijk rijden
  • Laden en transporteren
  • Jib Over Line


Bg Lift CWE 315

De CWE315 is een exclusief project van Bg Lift. Welke geboren is uit de behoefte om een compacte en lichte kraan te maken, maar tegelijkertijd sterk en krachtig als collega’s van een hoger segment.

Bg Lift CWE315

Omschrijving


CWE 315. Excellente prestaties op korte afstand
Dit is een briljante kraan met prestaties die tot nu toe als onmogelijk beschouwd werden. De CWE315 is een exclusief project van Bg Lift. Welke geboren is uit de behoefte om een compacte en lichte kraan te maken, maar tegelijkertijd sterk en krachtig als collega’s van een hoger segment. Het resultaat? Meer dan 26 meter horizontale reikwijdte en bijna 10 ton hefcapaciteit met een verlaagd en uiterst wendbaar chassis.

Hellingstabilisatie

De stempelpoten van de CWE315 hebben een dwarsliggersysteem welke het kraanchassis een onvergelijkbare torsieweerstand geven. Tegelijkertijd houdt dit de afmetingen van de hijskraan erg compact wanneer deze in ruststand is.

De stempelpoten zijn erg robuust en hebben een verlengde slag. Dit maakt het gemakkelijker om de kraan op zeer steil terrein stabiel te houden.

Laadvermogen

Het laadvermogen is gerealiseerd door het gebruik van speciale staalsoorten met een zeer hoge vloeigrens zoals STRENX 1300. Dit maakt het mogelijk het eigen gewicht van de hijskraan zo laag mogelijk te houden. Wat ten voordele komt van de prestaties, vooral in de capaciteit aan het uiteinde van de JIB.

Transport

De royale bodemvrijheid maakt het mogelijk om de Mini-rupshijskraan op een vrachtwagen te laden met korte oprijplaten. Tevens vereenvoudigt dit het manoeuvreren en maakt het laden van deze hijskraan zeer efficiënt.

Prestaties op korte afstand

De Bg Lift CWE315 is gebouwd met een zeer laar zwaartepunt. Dit in combinatie met de gekruiste dwarsbalken maakt het mogelijk om zware en omvangrijke ladingen te hijsen met een zeer beperkte ruimte.

Lastbegrenzing

Het geïntegreerde besturingssysteem biedt de kraan eindeloze afstempelmogelijkheden. Doordat de lastbegrenzer zich automatisch aanpast aan de positie van de stempelpoten geeft dit de machinist ongekend veel vrijheid in het afstempelen van de minihijskraan. Hiermee is tevens het hoogste veiligheidsniveau gewaarborgd en kunnen er configuraties gemaakt worden welke tot heden ondenkbaar waren.

Negatieve stand JIB voor moeilijke bereikbare plaatsen

De tweede telescopische scharnierende arm en de telescopische hydraulische jib hebben een hoekwerking van respectievelijk 15 ° en 20 ° boven de horizontale uitlijning van de arm.
Deze oplossing maakt het mogelijk om binnen gebouwen te werken met de mogelijkheid om obstakels zoals balken, tussenverdiepingen en poorten te overwinnen.

IK BEN GEÏNTERESSEERD!

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik wil graag een offerte ontvangen!

TECHNISCHE SPECIFICATIES
 Elke functie onder controle  Met de multifunctionele proportionele radiobesturing met een geïntegreerd bedieningsdisplay kunnen alle parameters van de machine in realtime worden gecontroleerd.

 Geen limieten rotatie   De verwijderbare ballast die op het chassis is gemonteerd, zorgt voor een continue "in vorm" rotatie.

 Altijd klaar om te werken  De "X" -configuratie maakt het mogelijk om te werken met smalle stempels en minimale obstructie.
De machine kan waterpas en op steile gronden werken. Door de compactheid en de brede bodemvrijheid kan de kraan worden geladen met een korte oprijplaat. Jib Over Line Opmerkelijke Jiblengte en belasting.

 Elektrische motor    15 kW driefasige elektrische motor, 400V omvormer gestuurd

Meer weten?

Niet alles duidelijk? Wij beantwoorden graag uw vragen.