Sankoo BGLift CWE525 Compactkraan

Technologie


  • Alle functies onder controle
  • Zwenken zonder begrenzing
  • Altijd klaar voor het werk
  • Gemakkelijk rijden
  • Laden en transporteren
  • Jib Over Line


BGLift CWE525 AT

De best mogelijke combinatie van kracht en prestaties samengebouwd tot een compacte machine met uitstekende prestaties

Bg Lift CWE525 Compactkraan kopen

Omschrijving


Afstempelen op een helling

De stempels van de CWE525 zijn uitgevoerd in een kruisopstelling in combinatie met een koker frame, hierdoor heeft de onderwagen een uitstekende torsiestijfheid en blijven de afmetingen uiterst compact. De stempelcilinders zijn robuust uitgevoerd met een lange slag, maakt het mogelijk de kraan af te stempelen op zachte en oneffen ondergrond.

Hijscapaciteit

Het gebruik van speciale staalsoorten met een hoge rekgrens, zoals STRENX 1300, heeft het mogelijk gemaakt het gewicht te verminderen dit ten voordelen van de prestaties, verhoogd de hijscapaciteit vooral met een volledig uitgeschoven mast.

Prestaties op korte afstand

De CWE525 is gebouwd met een zeer laag zwaartepunt, dit in combinatie met de kruisopstelling van de afstempeling maakt het mogelijk om in kleine ruimtes zware en volumineuze (machines e.d.) lasten op te nemen.

Transport

Het afgeschuinde frame maakt het mogelijk de kraan op een vrachtwagen te laden met korte verlaad rails. Mede hierdoor is hij makkelijk te manoeuvreren en is hij snel te laden.

Lastbegrenzing

Het geïntrigeerde lastbegrenzingssysteem maakt het afstempelen in ontelbare posities mogelijk, waarbij het lastbegrenzingssyteem automatisch zich aanpast aan de posities van de stempels. Hierdoor kunnen de werkzaamheden met een zo hoogst mogelijke veiligheid worden uitgevoerd. Dit in samenhang met een kraanconfiguratie die voorheen gewoon niet mogelijk was.

Negatieve stand Jib voor moeilijke bereikbare plaatsen

De 2e hydraulische beweeg- en uitschuifbare arm en de hydraulische jib kunnen respectievelijk 15° en 20° door negatief, dit maakt het mogelijk om onder overhangen en in lage ruimtes te werken.

IK BEN GEÏNTERESSEERD!

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik wil graag een offerte ontvangen!

TECHNISCHE SPECIFICATIESUitgerust met Manbak


Meer weten?

Niet alles duidelijk? Wij beantwoorden graag uw vragen.