Ontdek de Minihijskraan

Hijsen waar de ruimte beperkt is? Een minihijskraan biedt dan de oplossing. De markt van de minihijskraan is groeiende en we zien dat deze compacte hijskranen op rupsen voor steeds meer uiteenlopende en complexe werkzaamheden worden ingezet.

Komt overal
Krachtig en Flexibel
Gemakkelijk transporteren

Gemakkelijk in gebruik

De minihijskranen van Sankoo zijn zeer gemakkelijk in gebruik. De minihijskranen zijn daarom toegankelijk voor een brede doelgroep. Daarnaast zijn de minihijskranen eenvoudig te bedienen doormiddel van een radiografische afstandsbediening. Deze afstandsbediening is uitgerust met een display. Daarop staat alle informatie welke nodig is om de hijskraan veilig te kunnen bedienen. Met deze informatie ben je ten alle tijde op de hoogte van de maximale hijscapaciteit, het gewicht aan de haak en nog veel meer.  Hoewel de afmetingen van de minihijskraan zeer compact zijn, is de hijskracht groot. De minihijskraan is dus een breed inzetbare oplossing voor een breed scala aan verticale verplaatsingen.

Wanneer u kiest voor een minihijskraan van Sankoo, kiest u ook voor gespecialiseerd advies. Wist u dat Sankoo al meer dan 29 jaar ervaring heeft.

MINIHIJSKRANEN
VAN BG LIFT

Bg Lift is een innoverende fabrikant van minihijskranen uit Noord Italië. De kranen zijn zeer compact en flexibel waardoor werken in compacte ruimtes mogelijk is. Projecten worden steeds groter, maar de bouwlocatie wordt steeds krapper. Op een bouwlocatie vinden tegenwoordig veel activiteiten tegelijk plaats. Dit maakt het bouwen efficiënt maar ook complex. Dit vraagt voor een passende oplossing. De Minihijskranen van Bg Lift bieden deze oplossing.

Elektrische minihijskraan

Het aspect duurzaamheid is een onderdeel wat de laatste tijd een enorme doorontwikkeling kent. We merken dat de vraag naar elektrische mini kranen groeiend is. De regels omtrent uitstoot worden steeds strenger en bouwlocatie steeds krapper.

Daarom is een elektrische minihijskraan de geschikte oplossing. Daarnaast leveren de elektrische varianten niet in op capaciteit, dit maakt dat deze elektrische minihijskranen geschikt zijn voor het volbrengen van iedere hijsklus.

Duurzaam tijdperk

Bg Lift heeft dit nieuwe duurzame tijdperk omarmt. De eis was om een kraan te ontwerpen met grote operationele vrijheid. Welke toegang moest hebben tot binnenruimten en de meest uitstootgevoelige werklocaties.

De Bg Lift M250 Li-ion is een minihijskraan die perfect geschikt is voor gebruik in werkgebieden met beperkte toegang en manoeuvreerproblemen. Om optimaal gebruik te maken van de autonomie van de nieuwe elektrische kranen die in de Bg Lift serie zijn geïntroduceerd, heeft het Bg Lift Engineering Team een systeem ontworpen dat gebaseerd is op hoog rendabele motoren en omvormers. Met de implementatie van specifieke software om het vermogen en de energie die beschikbaar wordt gesteld door de lithiumbatterij powerpack te optimaliseren.

Huren? Dat kan door heel Nederland en België!

Bij Sankoo kunt u een minihijskraan huren door heel Nederland. Het huren van een minihijskraan kan door heel Nederland, wij staan altijd voor u klaar. Wij communiceren onze huurprijzen transparant op onze website, hierdoor staat u nooit voor een verrassing. Ontvangt u graag advies welke minihijskraan het beste bij u past?  Of twijfelt u tussen het huren met machinist of zonder? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de beste keus in uw specifieke geval.

U kunt bij ons online direct een aanvraag starten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze specialisten weten exact wat u nodig heeft voor uw hijswerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij u adviseren of u nog aanvullende materialen nodig heeft. Sankoo beschikt over een groot aanbod glaszuigers waarmee we elke ruit kunnen plaatsen.

Ook wanneer u ervoor kiest de werkzaamheden zelf uit te voeren, begeleiden wij u graag.

CWE525 Minihijskraan

Toepassingen

Het aantal toepassingen voor de minihijskraan groeit. Alle minihijskranen van Bg Lift reiken en werken met grote wendbaarheid in kleine ruimtes. Het werken in onmogelijk krappe ruimtes is mogelijk dankzij de mogelijkheid de minihijskranen de bedienen met millimeterbewegingen en de oneindige configuraties van de stempels.

De minihijskranen zijn gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast geeft de radiografische afstandsbediening veel vrijheid. Doordat alle modellen uitgerust kunnen worden met een elektromotor kan er ook in gesloten ruimtes gewerkt worden. Hierdoor voldoen ze volledig aan de wensen en eisen van de machinist.

Maritieme Sector
Maritieme Sector
Indoor
Indoor
Constructie
Constructie
Cultureel Erfgoed
Cultureel Erfgoed
Off-Road
Off-Road
Bouw
Bouw
Industrieel
Industrieel
Glas
Glas
Minihijskranen van Bg Lift.

Bg Lift is een innoverende fabrikant van minihijskranen uit Noord Italië. De kranen zijn zeer compact en flexibel waardoor werken in compacte ruimtes mogelijk is. Projecten worden steeds groter, maar de bouwlocatie wordt steeds krapper. Op een bouwlocatie vinden tegenwoordig veel activiteiten tegelijk plaats. Dit maakt het bouwen efficiënt maar ook complex. Dit vraagt voor een passende oplossing.De Minihijskranen van Bg Lift bieden deze oplossing.

De kranen van Bg Lift zijn gespecialiseerd in het hijs- en hefwerk op de vierkante centimeter in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. Ze verlichten het zware werk en ze winnen tijd door hun snelle en flexibele inzetbaarheid. Deze kranen gaan van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht. Door het gebruik van kwaliteitsproducten zijn deze kranen erg betrouwbaar en veilig. Bg Lift biedt simpele antwoorden op complexe hijswerkzaamheden.


Bg Lift M250 Minihijskraan

Minihijskraan huren?

Neem contact met ons op:

0497 57 38 71

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.