Scroll Top

Sankoo is dealer van Els Lift

Nieuw in ons assortiment

De Els Lift Schaarhoogwerkers worden toegevoegd aan het assortiment hoogwerkers van Sankoo.

Deze zijn als primeur te bezichtigen op onze binnenstand 304 op Matexpo 2021.

De Schaarhoogwerkers van Els Lift hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen en kunnen op veel plaatsen en in veel sectoren worden gebruikt. Denk daarbij aan fabrieken, hoge gebouwen en opslagruimtes. Het doel van de schaarhoogwerker is om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken waar het werken met een ladder niet mogelijk is, of niet veilig. Door het gebruik van een schaarhoogwerker kunnen werkzaamheden sneller uitgevoerd worden en wordt de veiligheid van het personeel gewaarborgd.

EL5.5 Junior SP Schaarhoogwerker
Els Lift Logo
EL5.5 Junior SP Schaarhoogwerker

100% Elektrisch

Els Lift onderscheidt zich door het lage eigen gewicht in vergelijk tot hun tegenhangers. Door dit lage gewicht en de compacte afmetingen is het mogelijk om door een standaarddeur te gaan en zijn de producten gemakkelijk te transporteren. De hoogwerkers van Els Lift worden geproduceerd met inachtneming van de wereldwijde veiligheidsnormen. Hierdoor is de betrouwbaarheid vergroot. Daarnaast zijn alle machines 100% elektrisch en zijn zeer efficiƫnt dankzij hun langdurige onderhoudsvrije batterijen en lange bedrijfstijden.

Innovatie

Els Lift heeft de strategie om elke jaar drie nieuwe modelproducten te lanceren. Dit jaar wordt er dan ook gewerkt aan nieuwe modellen. Els Lift is van plan om het VM6-model in serieproductie te brengen, dat een werkhoogte van 6 meter hoog biedt in de groep met verticale mast hoogwerkers, en het EL16-model, dat een werkhoogte van 16 meter hoog biedt in de categorie schaarhoogwerkers, en de EL19 met meer dan 19 meter werkhoogte.

Els Lift EL10-T Schaarhoogwerker
Els Lift EL8-S Schaarhoogwerker

Minimaliseren van de CO2-voetafdruk

Het minimaliseren van de co2 voetafdruk is een agendapunt in elke sector. Els Lift is zich ervan bewust dat er een toenemende transformatie is voor machines met elektrische en hybride brandstofsystemen wereldwijd. In het kader van de emissieregelgeving die parallel aan deze ontwikkeling wordt geactualiseerd, is te zien dat het gebruik van lithium-ionbatterijen zal toenemen vanwege de milieuvriendelijkere en langere levensduur in vergelijking met hun equivalenten.

Export wereldwijd

ELS Lift, dat sinds 2008 actief is in de sector van de hoogwerkers, heeft een productievolume van bijna duizend hoogwerkers per jaar. Momenteel zijn er meer dan 100 werknemers betrokken bij de productie van deze hoogwerkers. Op dit moment exporteert het bedrijf naar 25 landen wereldwijd.

Els Lift AE15 hoogwerker
Els Lift Logo
OUTPOWER THE GRAVITY
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.