Scroll Top

Nieuw in de verhuur!

Cela DT25 autohoogwerker

Sankoo presenteert een nieuwe autohoogwerker in haar assortiment.

De Cela DT25 Autohoogwerker heeft een werkhoogte van 25 meter. Terwijl hier maar een stempelbreedte van 2,05 meter voor nodig is. Deze autohoogwerker is te besturen met een B-Rijbewijs. Door de gemakkelijk bediening van deze autohoogwerker en de staande ondermastconstructie heeft de CELA DT25 geen achterwaartse uitzwaai bij zijdelingse werkzaamheden. Ideaal wanneer er gewerkt moet worden in smalle straten of in beperkte ruimtes.

Direct huren?

0497 57 38 71

Autohoogwerker huren

Deze autohoogwerker van Cela kan op verschillende manieren worden afgestempeld. Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT25 meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. De Cela DT25 Autohoogwerker is dus een ideale hoogwerker voor bijvoorbeeld glazenwassers, schilders en om dak werkzaamheden uit te voeren.

De Cela DT25 is gebouwd op een Daily 35S12 welke ideaal is voor glazenwassers, schilders en dakwerkzaamheden. De maximale werkhoogte bedraagt 25 meter en heeft hier een stempelbreedte van 2,05 voor nodig.

Cela DT25 Autohoogwerker kopen

Ook beschikbaar voor de verkoop

Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT25 meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. De autohoogwerkers van Cela hebben geen achterwaartse uitzwaai waardoor er gemakkelijk en veilig langs wegen en/of muren gewerkt kan worden.

Standaard is de CELA-autohoogwerker DT25 voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Alle kabels en leidingen zijn weggewerkt in de mast.

Optioneel is de CELA DT25 Spyder automatisch waterpas af te stempelen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0031 (0)497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiƫnte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.