Scroll Top

hoogwerker
ONDERHOUD & Service

Sankoo is exclusief Cela dealer in Belgie.
Wanneer u kiest voor hoogwerker service & onderhoud bij een Cela dealer, weet u zeker dat uw machine in goede handen is.

Wij bieden origineel fabrieksonderhoud, kennen uw machine door en door en werken met originele Cela onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden hoogwerker werkt storingsvrij, bespaart u kosten en levert u een hogere restwaarde op. U kunt bij ons team van specialisten terecht voor hoogwerker service, onderhoud, reparatie en keuringen.

Mocht u problemen ervaren met een ander merk hoogwerker dan helpen wij u uiteraard ook graag terug op de werkvloer. Doordat we een breed eigen machinepark hebben kunnen wij u adviseren

Wij begrijpen dat u niet zonder uw hoogwerker kunt. Daarom kunt u bij Sankoo een vervangende hoogwerker huren tijdens de onderhoudsperiode.

Cela spinrupshoogwerker
Sankoo biedt een ruim assortiment vervangende hoogwerkers.

Maak een afspraak

  Afspraak maken

  Nu direct een afspraak maken.

  Maak direct een werkplaats afspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Klantenservice

  Antwoord op al uw vragen.

  Neem contact op met onze klantenservice:

  0497 57 38 71

  of neem contact met ons op via het contactformulier

  Klantenservice
  Privacy Voorkeuren
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.