Scroll Top

MINIhijsKRAAN ONDERHOUD & Service

Minihijskraan onderhoud

Sankoo is exclusief Bg Lift dealer in Nederland en Belgie. Wanneer u kiest voor minihijskraan service & onderhoud bij een Bg Lift dealer, weet u zeker dat uw machine in goede handen is.

Wij bieden origineel fabrieksonderhoud, kennen uw machine door en door en werken met originele Bg Lift onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden Minihijskraan werkt storingsvrij, bespaart u kosten en levert u een hogere restwaarde op. U kunt bij ons team van specialisten terecht voor minihijskraan service, onderhoud, reparatie en keuringen.

Mocht u problemen ervaren met een ander merk minihijskraan dan helpen wij u uiteraard ook graag terug op de werkvloer. Doordat we een breed eigen machinepark hebben kunnen wij u adviseren

Wij begrijpen dat u niet zonder uw minihijskraan kunt. Daarom kunt u bij Sankoo een vervangende minihijskraan huren tijdens de onderhoudsperiode.

Bg Lift Mini-rupshijskraan
Sankoo biedt een ruim assortiment vervangende minihijskranen.

Maak een afspraak

  Afspraak maken

  Nu direct een afspraak maken.

  Maak direct een werkplaats afspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Klantenservice

  Antwoord op al uw vragen.

  Neem contact op met onze klantenservice:

  0497 57 38 71

  of neem contact met ons op via het contactformulier

  Klantenservice
  Privacy Voorkeuren
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.