Scroll Top

Onze top 5 Glaszuigers

Wij vertellen u graag over onze glaszuigers

Wij gebruiken onze glaszuigers dagelijks en maken daarom ook graag een lijstje voor u, als klant. In dit artikel vertellen we u graag waar u op moet letten en welke glaszuiger waarvoor het best geschikt is. Al deze glaszuigers zijn bij ons beschikbaar. U kunt hiervoor een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen.

Goed advies is de basis en iedere situatie is anders. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met glaszuigers. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Wij hebben al meer dan 28 jaar ervaring en delen die kennis dan ook graag met u.

Onze top 5

De Righetti VB4 RCMBM Glaszuiger is een hijsaccessoire onder de haak dat geschikt is voor het heffen en hanteren van glaseenheden tot 400 kg.

Vacuüm glaszuiger VB4 RCMBM werkt op batterijen door oplaadbare batterijen die, indien nodig, gemakkelijk kunnen worden verwijderd en snel worden vervangen.

VB4 is een specifieke vacuümglasheffer voor gebruik op de bouwplaats met dubbel vacuümcircuit volgens EN13155.

De Righetti VB4 RCMBM vacuümheffer beschikt over handmatige kanteling en handmatige 360 graden rotatie. Door het compacte en platte ontwerp kan VB4 ook achter steigers werken.

De 4 zuignappen kunnen in twee verschillende posities worden verplaatst.

Raadpleeg model VB4 RCMBM-PRO als u op zoek bent naar 4-pads vacuümheffer met verlengarmen.

De VIAVAC GBL2 Glaszuiger is ontwikkeld voor het eenvoudig plaatsen van een groot verscheidenheid aan vlakglas. Door zijn compactheid is de VIAVAC GBL breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het plaatsen van grote glazen gevelelementen, ruiten tussen gevel en steiger en bij lange glaspanelen voor serres. Door het innovatieve korte ophangoog is hijsen in kleine ruimtes ook mogelijk.

Dankzij de verlengmogelijkheid tot 2 meter biedt de VIAVAC GBL extra overspanning bij ruiten met een lengte van 4500 mm. Dit voorkomt dat ruiten breken door hun eigen gewicht.

De VIAVAC GBL is optioneel te bestellen met een radiografische bediening.

Op een veilige manier glas vervoeren? Dat doet u natuurlijk met de Kappel DSKEB2-12V Glaszuiger van Sankoo.

Sankoo is hét adres voor het kopen van glaszuigers en andere materialen die het werk op de bouw veiliger, sneller en efficiënter maken. We bieden verschillende soorten glaszuigers aan.

Welke glaszuiger kiest u?
Welke glaszuiger sluit het beste aansluit bij uw klus is afhankelijk van verschillende factoren. Het gewicht van de glasplaten is van belang, maar ook het formaat ervan. Voor grotere glasplaten is het verstandig om een glaszuiger met een wat groter oppervlak en meerdere zuignappen te kiezen.

We adviseren u graag over de beste keuze.

De Righetti VB4+8 RCEBE d4-model is een van onze best verkochte glaszuigers. Op het model VB4+8 RCEBEd4 bevinden de externe zuignappen zich op afneembare verlengarmen die het hefvermogen en de spreiding van de zuigunits vergroot. De zuignappen kunnen snel en gemakkelijk worden verwijderd.

De oplaadbare accu’s kunnen indien nodig, eenvoudig kunnen worden verwijderd en snel worden vervangen. Er is een reeks handige optionele opties beschikbaar.

De VB6 RCMBM is een glaszuiger omtworpen voor het gebruik rechtstreeks onder de haak, welke geschikt is voor het heffen en hanteren van glaseenheden tot 900 kg. De Righetti VB6 RCMBM is accuaangedreven en heeft door oplaadbare accu’s die indien nodig, eenvoudig kunnen worden verwijderd en snel worden vervangen.

De VB6 RCMBM vacuümheffer beschikt over handmatige kanteling en handmatige 360 graden rotatie met mogelijkheid van automatische stop of continu rotatie.

Dankzij het compacte en platte ontwerp kan de lifter ook achter steigers werken.

VB6 is een specifieke vacuümglasheffer voor gebruik op de bouwplaats met dubbel vacuümcircuit volgens EN13155.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiënte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.