Scroll Top

Sankoo Bg Lift Compactkranen

Sankoo machineverkoop verhuur & service opereert vanuit de Kempen

Onze kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een breed aanbod compacte bouwmachines. In deze blog vertellen wij je graag meer over de BG Lift minihijskranen van Sankoo. De Sankoo BG Lift Compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kranen lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen, zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Bedienbaarheid

Alle functies van de kraan zijn bedienbaar via een afstandsbediening en zijn volledig proportioneel. De bediening op afstand levert veel tijdsbesparing op. Daarnaast zorgt het ook voor gemak tijdens het werk.

Lastmomentbeveiliging

Ook zijn er meerdere stempelprogramma’s mogelijk, waarbij de lastmomentbeveiliging automatisch wordt aangepast. Voor een veilige werkomgeving is beveiliging van groot belang en dat is bij deze kraan dan ook van toepassing dankzij de zichzelf aanpassende lastmomentbeveiliging.

Eigengewicht

De kranen hebben een zeer laag eigengewicht t.o.v. de capaciteit. Wat ervoor zorgt dat er snel en veel werk verricht kan worden. Een vereiste voor bijvoorbeeld staalbouwers. De kwaliteiten van de kraan zijn erg belangrijk in het werkveld. Zowel voor het personeel dat aan het werk is als voor het werk dat geleverd wordt.

Veiligheid staat hierbij altijd op nummer 1. Het is van groot belang dat het personeel en de machines veilig kunnen werken. Een automatisch lastmomentbeveiliging zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Het feit dat de kraan geen zwaargewicht is, heeft invloed op de kwantiteit van het werk. Zodra een machine sneller functioneert, zal het dan ook sneller verlopen.

De minhijskranen zijn:
Compact
Krachtig
Flexibel
Veilig
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiënte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Verkoop en verhuur van andere merken compactkranen

Sankoo machine verkoop, verhuur en service biedt naast de BG lift andere merken aan. Zie hier een overzicht van alle compactkranen. Naast het kopen is een compactkraan huren ook mogelijk.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.