Scroll Top

Cela DT Crawler 28 Spinhoogwerker kopen

Max. 350 kg

28 meter

14 meter

Standaard uitvoering

    Werkhoogte: 28 m
    Gewicht: 4.900 Kg
    Capaciteit: 350 kg
    Rotatie: 90º links – 90º rechts
   Rotatie: 565º
    Werkhoogte (onder niveau) -6 m
  • Altijd bereikbaar
  • Snelle levertijd
  • Garantie
  • Service dienst
De Cela DT Crawler 28. Een uniek concept met ongekende mogelijkheden!

De transport lengte bedraagt 6 meter en de doorrijbreedte is slechts 1,20 meter. Het eigen gewicht van deze spinrupshoogwerker bedraagt 4.900 kg.

Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT Crawler 28 meer werkbereik dan ooit. De Cela DT 28 spinrupshoogwerker heeft een zijdelings bereik van 14 meter. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 16.00 meter. De mastconstructie is robuust en zorgt daarmee voor veel stabiliteit en werkcomfort. De Cela DT 28 Spinrupshoogwerker is voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform welke weggewerkt zijn in de mast.

Automatische Waterpasstelling 

Optioneel is de CELA DT Crawler 28 automatisch waterpas af te stempelen en volledig automatisch in te vouwen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren. De hoogwerkers van CELA worden geleverd met een geactiveerde GSM-Module. Hiermee kan de machine op afstand worden uitgelezen en eventuele storingen en foutmeldingen worden verholpen.

De Cela DT Crawler 28 is:
Compact
Behendig
Flexibel
Veelzijdig

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.