Scroll Top

Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker
    Werkhoogte: 25 m
    Gewicht: 2.950 Kg
    Capaciteit: 230 kg
    Rotatie: 90º links – 90º rechts
   Rotatie: 720º
    Werkhoogte (onder niveau) -5 m
    Volledig elektrisch beschikbaar

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

De Cela DT25 Spyder is uniek concept met ongekende mogelijkheden! De transport lengte bedraagt 4,32 meter en de doorrijbreedte is slechts 0,82 meter. Het eigen gewicht bedraagt slecht 2.800 kg. Daardoor is deze hoogwerker gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen. Dit maakt de Cela DT25 Spyder een gewilde machine voor spouwmuurisolatie bedrijven.

DUBBELE TELESCOOPCONSTRUCTIE

Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT25 Spyder meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. De mastconstructie is robuust en zorgt daarmee voor veel stabiliteit en werkcomfort. De Cela DT25S is voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform welke weggewerkt zijn in de mast.

Automatisch waterpas

Optioneel is de CELA DT25 Spyder automatisch waterpas af te stempelen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren.

Cela Diagnose Software

De hoogwerkers van CELA worden geleverd met een geactiveerde GSM-Module. Hiermee kan de machine op afstand worden uitgelezen en eventuele storingen en foutmeldingen worden verholpen.

Cela DT25 Spyder afmetingen
Klik om te vergroten
De Cela DT25 Spyder is:
Compact
Behendig
Flexibel
Veelzijdig

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Machinegewicht: 2.950 Kg
Zijdelings bereik: 9 Meter
Werkhoogte: 25 Meter
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.