Scroll Top

ELS Lift AE15

Specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 2,10 × 1,52 × 6,75 m
   Gewicht: 7.200 kg
    Laadvermogen: 230 kg
   Werkhoogte: 15 m
Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte

Knikarmhoogwerker van ELS Lift

De Els Lift AE15

De Els Lift AE15 is een compacte Knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 15 meter. De breedte van deze hoogwerker is slechts 1,52 meter. Door zijn compacte afmetingen en de kleine draaicirkel van deze hoogwerker kan er ook in krappe en kleine ruimtes gemakkelijk gemanoeuvreerd worden. Daarnaast is het maximale laadvermogen 230 kg, voldoende voor 2 personen met uitrusting. Het totale eigengewicht van deze knikarmhoogwerker is 7.200 kg. De rijsnelheid van deze hoogwerker bedraagt tussen de 0,8 en 4,5 km/h.

De Els Lift AE15 is een volledig elektrisch batterij aangedreven hoogwerker. Perfect geschikt om binnen mee te werken, maar kan ook zeker buiten worden gebruikt. De proportionele bediening zorgt voor soepele en precieze bewegingen, dankzij het 360° draaibereik bestrijk je een groot werkgebied zonder te verrijden. Dankzij de knikarm van de Els Lift AE15 kunnen ook obstakels worden overwonnen.

Standaard is de Els Lift AE15 knikarmhoogwerker uitgevoerd met een zelfsluitende poort op het platform en non-marking banden zodat er gewerkt kan worden op vloeren zonder hier markeringen op achter te laten. Wij zijn vooral te spreken over de eenvoudige bediening van de AE15. Toepassingsgebieden van de knikarmhoogwerker zijn onder andere: beurs- en evenementenbouw, verlichting, elektra, sprinklerinstallaties, onderhoudswerkzaamheden, onderhoud, montage etc…

Els Lift AE15 hoogwerker

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.