Scroll Top

ELS Lift EL4.5 Junior

Specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 1,78 × 0,75 × 1,17 m
   Gewicht: 365 kg
    Laadvermogen: 240 kg
   Werkhoogte: 4,5 m
Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte

SChaarhoogwerkers van ELS Lift

De Els Lift EL4.5 Junior

De Els Lift EL4.5 Junior is een compacte schaarhoogwerker met een werkhoogte van 4,5 meter. De breedte van deze hoogwerker is slechts 0,75 meter en past daardoor gemakkelijk door een normale loopdeur. Het maximale laadvermorgen op het hoofdplatform is 240 kg.

Omdat de Els Lift EL4.5 Junior schaarhoogwerker geen gemotoriseerd chassis heeft en met de hand wordt verplaatst voor positionering, daarnaast heeft de Els Lift EL4.5 Junior ook een zeer laag gewicht (slechts 365 kg). Het apparaat kan gemakkelijk door deuren worden gereden, maar kan door het lage gewicht ook gemakkelijk met normale liften naar hogere verdiepingen worden getransporteerd.

De Opstijg-/afdalingstijd bedraagt 14 sec. Deze Els Lift heeft een 14V 1 kW elektromotor met een 12V 105 Ah accu. Deze kleine schaarhoogwerker is door en door ongecompliceerd – de batterij en de elektra zijn gemakkelijk toegankelijk en ze hebben zelf een zeer goede batterijcapaciteit dankzij hun krachtige batterijen.

Standaard is deze schaarhoogwerker uitgevoerd met een zelfsluitende poort op het platform en non-marking banden zodat er gewerkt kan worden op vloeren zonder hier markeringen op achter te laten.

De Els Lift EL4.5 Junior is bij uitstek geschikt voor het bereiken van kleine tot middelgrote objecten in magazijnen, voor werkzaamheden aan plafondwanden in woningen of voor reparaties aan bijvoorbeeld grotere voertuigen. Deze kleine lichte schaarhoogwerker is een topoplossing voor meer veiligheid op het werk, maar ook voor flexibiliteit, als je met een laag budget tegelijk wilt verhuizen, zowel binnen als buiten.

Els Schaarhoogwerkers

De Schaarhoogwerkers van Els Lift hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen en kunnen op veel plaatsen en in veel sectoren worden gebruikt. Denk daarbij aan fabrieken, hoge gebouwen en opslagruimtes. Het doel van de schaarhoogwerker is om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken waar het werken met een ladder niet mogelijk is, of niet veilig. Door het gebruik van de Els Lift EL4.5 Junior schaarhoogwerker kunnen werkzaamheden sneller uitgevoerd worden en wordt de veiligheid van het personeel gewaarborgd.

De schaarhoogwerker is een product dat in veel gevallen onmisbaar is voor het werken op hoogte. Denk hierbij het aan grote magazijnen, bij de reparatie en het onderhoud van hoge voertuigen zoals schepen en vliegtuigen en bij het exterieuronderhoud en glasreiniging van bedrijfspanden.

Els Lift EL4.5 Junior Schaarhoogwerker
Els Lift EL4.5 Junior Schaarhoogwerker

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.