Scroll Top

ELS Lift EL4.5 Junior

Specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 1,78 × 0,75 × 1,17 m
   Gewicht: 365 kg
    Laadvermogen: 240 kg
   Werkhoogte: 4,5 m
Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte
els schaarhoogwerkers

Perfect geschikt voor diverse toepassingen, van magazijnen tot woningplafonds en reparaties aan voertuigen, biedt de EL4.5 Junior veiligheid en flexibiliteit, zelfs met een beperkt budget.

  • De schaarhoogwerkers van Els Lift bieden specifieke eigenschappen die hen geschikt maken voor diverse locaties en sectoren, waaronder fabrieken, hoge gebouwen en opslagruimtes.
  • Het primaire doel van een schaarhoogwerker is het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken waar werken met een ladder niet veilig of praktisch is.
  • Door gebruik te maken van de Els Lift EL4.5 Junior schaarhoogwerker kunnen werkzaamheden sneller worden uitgevoerd, terwijl tegelijkertijd de veiligheid van het personeel wordt gewaarborgd.
  • Schaarhoogwerkers zijn vaak onmisbaar bij werkzaamheden op hoogte, zoals in grote magazijnen, bij reparatie en onderhoud van hoge voertuigen zoals schepen en vliegtuigen, en bij exterieuronderhoud en glasreiniging van bedrijfspanden.
de els lift el4.5 junior

Ontdek de Els Lift EL4.5 Junior – een compacte schaarhoogwerker met een werkhoogte van 4,5 meter. Met een breedte van slechts 0,75 meter, past hij gemakkelijk door standaard deuropeningen. Het hoofdplatform kan tot 240 kg dragen, terwijl het apparaat zelf slechts 365 kg weegt.

Deze schaarhoogwerker is handmatig verplaatsbaar en lichtgewicht, waardoor hij eenvoudig door deuren en met normale liften naar hogere verdiepingen kan worden getransporteerd.

Met een opstijg-/afdalingstijd van 14 seconden en een krachtige 14V 1 kW elektromotor met een 12V 105 Ah accu, biedt de EL4.5 Junior snelheid en efficiëntie. Standaard voorzien van een zelfsluitende poort op het platform en non-marking banden, laat deze hoogwerker geen sporen achter op vloeren.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.