Scroll Top

ELS Lift EL5.5 Junior SP

Specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 1,89 × 0,76 × 1,29 m
   Gewicht: 660 kg
    Laadvermogen: 250 kg
   Werkhoogte: 5,5 m
Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte

SChaarhoogwerkers van ELS Lift

De Els Lift EL5.5 Junior SP

Deze kleine schaarhoogwerker van ELS Lift is bijzonder compact. Ingeschoven is hij 1,82 m hoog, 1,29 m lang en slechts 76 cm breed. Het bijzondere aan de machine, in vergelijking met de standaarduitvoering, is dat de EL5.5 Junior SP een zelfrijdende schaarhoogwerker is. Dankzij de geringe breedte kan het apparaat ook door gewone deuren worden gereden.

De Els Lift EL5.5 Junior SP is een zeer stabiele schaarhoogwerker door het doordachte ontwerp en de constructie van de machine. Het maximale laadvermorgen op het hoofdplatform is 250 kg, (1 persoon + gereedschap). Deze schaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 5 meter is door en door ongecompliceerd – de batterij en elektra zijn gemakkelijk toegankelijk en ze hebben zelf een goede batterijcapaciteit met automatische uitschakeling tijdens het werk.

Het totale eigengewicht is slechts 660 kg wat vervoeren van deze compacte schaarhoogwerker gemakkelijk maakt. De Opstijg-/afdalingstijd bedraagt 17 sec. Deze Els Lift heeft een 24V 0,8 kW elektromotor met twee 12V 105 Ah accu’s. Deze hoogwerker is bij uitstek geschikt voor het bereiken van kleine tot middelgrote objecten in magazijnen, voor werkzaamheden aan plafondwanden in woningen of voor reparaties aan bijvoorbeeld grotere voertuigen. Deze kleine lichte schaarhoogwerker is een topoplossing voor meer veiligheid op het werk, maar ook voor flexibiliteit, zowel binnen als buiten.

Standaard is de EL5.5 Junior SP uitgevoerd met een zelfsluitende poort op het platform en non-marking banden zodat er gewerkt kan worden op vloeren zonder hier markeringen op achter te laten.

Els Schaarhoogwerkers

De Schaarhoogwerkers van Els Lift hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen en kunnen op veel plaatsen en in veel sectoren worden gebruikt. Denk daarbij aan fabrieken, hoge gebouwen en opslagruimtes. Het doel van de schaarhoogwerker is om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken waar het werken met een ladder niet mogelijk is, of niet veilig. Door het gebruik van een schaarhoogwerker kunnen werkzaamheden sneller uitgevoerd worden en wordt de veiligheid van het personeel gewaarborgd.

De schaarhoogwerker is een product dat in veel gevallen onmisbaar is voor het werken op hoogte. Denk hierbij het aan grote magazijnen, bij de reparatie en het onderhoud van hoge voertuigen zoals schepen en vliegtuigen en bij het exterieuronderhoud en glasreiniging van bedrijfspanden.

EL5.5 Junior SP Schaarhoogwerker
EL5.5 Junior SP Schaarhoogwerker

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.