Scroll Top

ELS Lift EL5.5 Junior

Specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 1,78 × 0,75 × 1,47 m
   Gewicht: 440 kg
    Laadvermogen: 240 kg
   Werkhoogte: 5,5 m
Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte
els lift el5.5 junior

De Els Lift EL5.5 Junior is een compacte schaarhoogwerker met een werkhoogte van 5,5 meter. De breedte van deze hoogwerker is slechts 0,75 meter en past daardoor gemakkelijk door een normale loopdeur. Het maximale laadvermorgen op het hoofdplatform is 240 kg.

Het totale eigengewicht van de Els Lift EL5.5 Junior is slechts 440 kg wat vervoeren van deze compacte schaarhoogwerker gemakkelijk maakt. De Opstijg-/afdalingstijd bedraagt 17 sec. Deze Els Lift heeft een 12V 1 kW elektromotor met een 12V 105 Ah accu.

Standaard is de Els Lift EL5.5 Junior schaarhoogwerker uitgevoerd met een zelfsluitende poort op het platform en non-marking banden zodat er gewerkt kan worden op vloeren zonder hier markeringen op achter te laten.

ELS LIFT EL5.5 junior: Veiligheid en Efficiëntie op Hoogte met Schaarhoogwerkers
  • Els Lift schaarhoogwerkers beschikken over unieke eigenschappen die hen geschikt maken voor diverse locaties en sectoren, waaronder fabrieken, hoge gebouwen en opslagruimtes.
  • Het primaire doel van een schaarhoogwerker is het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken waar werken met een ladder niet veilig of praktisch is.
  • Gebruik van de Els Lift EL4.5 Junior schaarhoogwerker versnelt werkzaamheden en waarborgt tegelijkertijd de veiligheid van het personeel.
  • Schaarhoogwerkers zijn vaak onmisbaar bij werkzaamheden op hoogte, zoals in grote magazijnen, bij reparatie en onderhoud van hoge voertuigen zoals schepen en vliegtuigen, en bij exterieuronderhoud en glasreiniging van bedrijfspanden.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.