Scroll Top

ELS Lift EL8-S

Specificaties

    Afmetingen( h×b×l ): 2,19 × 0,76 × 1,68 m
   Gewicht: 1.560 kg
    Laadvermogen: 230 kg
   Werkhoogte: 7,6 m
Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte

SChaarhoogwerkers van ELS Lift

De Els Lift EL8-S

De Els Lift EL8-S is een compacte schaarhoogwerker met een werkhoogte van 7,6 meter. De breedte van deze hoogwerker is slechts 0,76 meter en past daardoor gemakkelijk door een normale loopdeur. Het maximale laadvermorgen op het hoofdplatform is 230 kg, op de verleningen is dit 120 kg.

Het totale eigengewicht van de Els Lift EL8-S is slechts 1.560 kg wat vervoeren van deze compacte schaarhoogwerker gemakkelijk maakt. De Opstijg-/afdalingstijd bedraagt 21 sec. Deze Els Lift heeft een 24V 4,5 kW elektromotor met vier 6V 225 Ah accu’s.

Standaard is de Els Lift EL8-S schaarhoogwerker uitgevoerd met een zelfsluitende poort op het platform en non-marking banden zodat er gewerkt kan worden op vloeren zonder hier markeringen op achter te laten.

Els Schaarhoogwerkers

De Schaarhoogwerkers van Els Lift hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen en kunnen op veel plaatsen en in veel sectoren worden gebruikt. Denk daarbij aan fabrieken, hoge gebouwen en opslagruimtes. Het doel van de schaarhoogwerker is om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken waar het werken met een ladder niet mogelijk is, of niet veilig. Door het gebruik van de Els Lift EL8-S schaarhoogwerker kunnen werkzaamheden sneller uitgevoerd worden en wordt de veiligheid van het personeel gewaarborgd.

De Els Lift EL8-S schaarhoogwerker is een product dat in veel gevallen onmisbaar is voor het werken op hoogte. Denk hierbij het aan grote magazijnen, bij de reparatie en het onderhoud van hoge voertuigen zoals schepen en vliegtuigen en bij het exterieuronderhoud en glasreiniging van bedrijfspanden.

Els Lift EL8-S Schaarhoogwerker
Els Lift EL8-S Schaarhoogwerker

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.