Scroll Top

Platform Basket 13.65 Spinhoogwerker

Standaard uitvoering

  • Werkhoogte: 13,4 m
  • Zijdelingse reikwijdte: 7 m
  • Breedte: 78 cm
  • Lengte: 369 cm
  • Hoogte: 199 cm
  • Aandrijving:  Honda GX270 Benzinemotor
  • Elektromotor: Enkelfase 220 volt
  • Werkbak capaciteit: 200 Kg
  • Eigen gewicht: 1.400 kg

Beschikbaar vanaf: € 43.850,-

PLATFORM BASKET Spider 13.65: Ultieme Rupsbandhoogwerker

De Platform Basket Spider 13.65 heeft voet aan de grond gekregen als een indrukwekkende innovatie in de markt van zelfrijdende hoogwerkers met rupsbanden, omdat het het enige telescopische model is met een jib. In de Spider 13.65 garandeert het rupsonderstel totale stabiliteit, ook in een nog kleiner pakket, dankzij de geringe breedte.De uitschuifbare rupsonderwagen biedt ook het extra voordeel van een grotere speling tussen het chassis en de grond in de bredere toestand, waardoor hij gemakkelijk kan werken op onverharde oppervlakken en hellingen van meer dan 50% kan beklimmen.

Gebruiksvriendelijk en Compact Hoogwerkerplatform

Het platform is gebruiksvriendelijk en een uitstekende keuze om te huren, dankzij de eenvoudige en intuïtieve uitrusting aan boord. Ultracompact in de “smalle onderwagen”-modus, kan de Spider 13.65 zelfs door een standaard deuropening rijden. De Spider 13.65 is een stabiel en gemakkelijk te transporteren platform. Deze eigenschappen, naast een compact formaat dat het gebruik in krappe ruimtes mogelijk maakt, maken het een uitstekende keuze voor mensen die zich bezighouden met het snoeien en snoeien van bomen, onderhoudswerkzaamheden, schilderen en elk ander werk op een hoogte die moeilijk te bereiken is met een normaal podium.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.