Platform Basket 39T Spinhoogwerker

Standaard uitvoering

  • Werkhoogte: 38,64 m
  • Zijdelingse reikwijdte: 16,68 m
  • Breedte: 140 cm
  • Lengte: 891 cm
  • Hoogte: 199 cm
  • Aandrijving:  D1803 Kubota Dieselmotor
  • Elektromotor: Enkelfase 380 volt
  • Werkbak capaciteit: 330 Kg
  • Eigen gewicht: 11.900 kg

Omschrijving

De Spider 39T is ontstaan ​​na het enorme succes van zijn ‘grote broer’ Spider 43T, die een paar jaar geleden door het bedrijf Reggio Emilia werd gelanceerd: net als het 43 meter lange platform is het een model met telescopische giek en giek. Platform Basket koos ervoor om een ​​nieuw platform te ontwerpen, geïnspireerd op een recent, zeer succesvol model om verhuurbedrijven in staat te stellen soortgelijke apparatuur in hun vloot te hebben, wat resulteerde in een stroomlijning van zowel de training die nodig is om ze te bedienen als van de assistentie voor de platforms zelf.
Net als de rest van Platform Basket’s Spider-reeks van zelfrijdende platforms met rupsbanden in het bereik van 12 tot 43 meter, is de Spider 39T uitgerust met uitschuifbare rupsbanden en eenvoudige en intuïtieve bedieningselementen. Deze hoogwerker is ongelooflijk stabiel en tegelijkertijd gemakkelijk te vervoeren. Deze eigenschappen plus een compact formaat dat het gebruik in krappe ruimtes mogelijk maakt, maken het een goede keuze voor mensen die zich bezighouden met het snoeien en snoeien van bomen, onderhoudswerkzaamheden, schilderen en/of ander werk op een hoogte die moeilijk te bereiken is met een normaal platform.

Dankzij de genoemde rubberen rupsbanden kan deze hoogwerker zich gemakkelijk verplaatsen in krappe ruimtes of moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien maken stevige stabilisatoren het luchtwerk extreem stabiel en veilig. De werkhoogte van het Spider 39T-platform maakt het bijzonder geschikt voor telecommunicatie en elektrificatie. Het nieuwe model biedt zeer vergelijkbare technische kenmerken van gebruik en hefvermogen. Net zo belangrijk en opmerkelijk is de zorg voor het milieu die altijd geldt voor Platform Basket-apparatuur. Dit komt tot uiting in het gebruik van verbrandingsmotoren die voldoen aan de laatste emissiewetgeving, en vooral de uitrusting van Lithium-ion power batterijen, waardoor de platforms in elke milieusituatie kunnen worden gebruikt en volledig vrij zijn van schadelijke emissies. Alle nieuwe projecten die door Platform Basket zijn ontwikkeld, maken nu ook het gebruik van hijslieren mogelijk, waardoor de apparatuur veelzijdiger in gebruik is. Platform Basket creëerde als bedrijf een kleine verwisselbare lier met mand met een Plug & Play-aanpak: in slechts enkele minuten kan het platform worden omgebouwd tot een radiografisch bestuurbare takel voor het verplaatsen van lichte lasten.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.